Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zdravím. Potřebuji radu, Vánoce se blíží a s ním nakupování dárků
. Letos mě popadlo nějaké vánoční šílenství, chci dělat radost pěkným dárkem nejen svým blízkým, ale i jednomu knězi, kterého mám ráda, moc mi pomohl. Napadla mě láhev vína, ale ještě něco k tomu no. Něco duchovního? Co myslíte? Prosím anonym, chodí sem známí.
záleží, jak se chceš rozšoupnout. Třeba nějakou pěkně ilustrovanou bibli?
Záleží jak moc ho znáte. Pokud o něm něco víte, dala bych mu něco co má rád nebo skrz koníčky, zájmy. Prostě dárek pro muže, nedávala bych mu nic duchovního, toho má určitě dost.
Jeden z mých přátel je farář, knihu bych mu nekupovala, má jich spoustu a pokud by to nebyla nějaká novinka, pravděpodobně by ji měl doma už. Stejné to bude s hudbou atd..
Spíš bych řešila jeho zájmy, třeba jeho by neurazilo nějaké nářadí, ale třeba i nějaké lístky do divadla apod..Ale vzhledem k tomu, že dost času tráví na zahradě a v garáži, asi bych se přikláněla u něj k nářadí či třeba i ke grilu, kávovaru(kafe pije) atd..Prostě kouknout i na to co dělá ve volném čase.
O jeho zájmech moc nevím
. Knihu jsem zamítla, musela by to být nějaká novinka. Biblí má taky dost…
@Anonymní píše:
O jeho zájmech moc nevím. Knihu jsem zamítla, musela by to být nějaká novinka. Biblí má taky dost…
Nezná ho někdo z tvého okolí blíže, že by ti o něm něco řekl? Skrz ty zájmy, koníčky. Lístky nejsou špatné - divadlo, výstavy… nebo dát například uni poukázku do divadla a on si sám vybere představení/žánr, který má rád (když ty ho nevíš).
@izabe píše:
Nezná ho někdo z tvého okolí blíže, že by ti o něm něco řekl? Skrz ty zájmy, koníčky. Lístky nejsou špatné - divadlo, výstavy… nebo dát například uni poukázku do divadla a on si sám vybere představení/žánr, který má rád (když ty ho nevíš).
Já myslím že divadlo by ho moc nepotěšilo…
@Anonymní píše:
Já myslím že divadlo by ho moc nepotěšilo…
Nemusí to být divadlo, to byl jen příklad
ale když ho sama neznáš, tak nemůžeš se 100% jistotou vědět, že by ho to nepotěšilo. Dát mu můžeš klidně lístek na jinou akci.
Víno je myslím právě úplně OK, tak kup nějakou speciálku ve vinotéce, nějaký výběr, litr za láhev není problém ![]()
možná bych volila dvě sedmičky - jednu bílou, jednu červenou a nechala to krásně zabalit do těch přírodnin, to bude za 1000Kč akorát…
Příspěvek upraven 29.10.22 v 11:03
@Anonymní píše:
Max tisíc.
Neudělalo by mu radost třeba toto https://www.skutecnydarek.cz/…citele-ucit/ ?
To mi osobně dává větší smysl, než dát kozu. Se vzděláním je větší šance na změnu.
Víno je dobrý nápad. Napadl mě univerzální diář nebo kalendář na příští rok - mezi dražšími, autorskými je fakt výběr.
S dary přes různé více či méně politické organizace bych byla opatrná, tohle spoustě lidí úplně nesedne.
@izabe píše:
Nemusí to být divadlo, to byl jen příkladale když ho sama neznáš, tak nemůžeš se 100% jistotou vědět, že by ho to nepotěšilo. Dát mu můžeš klidně lístek na jinou akci.
Když on je takový hodně zaneprázdněný. O jeho soukromí nevím nic, jen že pije kávu, víno
. Nikoho se zeptat nemůžu, sice znám dost lidí kteří s ním tráví víc času, ale ptát se jich nechci, moc se nepratelime a je mi to hloupé.
Zdravím
. Potřebuji radu, Vánoce se blíží a s ním nakupování dárků
. Letos mě popadlo nějaké vánoční šílenství, chci dělat radost pěkným dárkem nejen svým blízkým, ale i jednomu knězi, kterého mám ráda, moc mi pomohl. Napadla mě láhev vína, ale ještě něco k tomu no. Něco duchovního? Co myslíte? Prosím anonym, chodí sem známí.