Dárek pro pivaře

832
19.10.22 21:23

Dárek pro pivaře

Dobrý večer,
jdu si pro radu s vánočním dárkem. Jde o člena rodiny, kterému moc není co vybírat. Je to ale pivař a loni dostal sadu na výrobu vlastního piva, což mělo obrovský úspěch, pivo už vyrábí poněkolikáté.
Ráda bych sehnala opět něco s pivní tématikou, klidně jen drobnost, ale nic originálního mě nenapadá. Třeba i nějakou osvědčenou knihu.
Nemáte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79922
19.10.22 21:34

Co taková ta bedna pro pivaře, Manboxeo se to tuším jmenuje, ale je to dost drahé, přes 2000 -
anebo sada různých piv, před Vánocemi mívají i v supermarketech, přes rok v prodejnách pivních speciálů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.10.22 21:38

Půllitr s vlastním motivem, degustační sadu piv z „cizích zemí“ nebo z Česka, z malých pivovarů, mají na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
19.10.22 21:55
@levandule23 píše:
Dobrý večer,
jdu si pro radu s vánočním dárkem. Jde o člena rodiny, kterému moc není co vybírat. Je to ale pivař a loni dostal sadu na výrobu vlastního piva, což mělo obrovský úspěch, pivo už vyrábí poněkolikáté.
Ráda bych sehnala opět něco s pivní tématikou, klidně jen drobnost, ale nic originálního mě nenapadá. Třeba i nějakou osvědčenou knihu.
Nemáte nějaký tip?

Nějaké lepší piva (flaska stojí cca 120-150 korun) případně pivní sampon a myslím je v te sadě i pivní mýdlo (jsou to tři veci “na mytí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79922
19.10.22 22:13
@Prosimklid píše:
Nějaké lepší piva (flaska stojí cca 120-150 korun) případně pivní sampon a myslím je v te sadě i pivní mýdlo (jsou to tři veci “na mytí).

tu sadu s pivními věcmi na mytí jsem kupovala tak před sedmi- osmi lety pro tehdy cca 88letého dědečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21050
20.10.22 03:52

Zkus se podívat, když už vaří, tak po nějakých speciálních druzích chmele. Nebo knihu o vaření piva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
20.10.22 09:15
@stinga píše:
tu sadu s pivními věcmi na mytí jsem kupovala tak před sedmi- osmi lety pro tehdy cca 88letého dědečka

jj, já tak tři, čtyři roky tatkovi - čili šedesátník. Bylo to pěkně zabalené, vonělo to, v Brně je přímo obchod na takové pivní speciality, mají tam kosmetiku, piva, knížky o pivu, sklenice, trika atp. Myslím, že mají i e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
20.10.22 10:30

Objednavala jsem ze stranky pivojinak.cz. Male nebo velke pivni předplatne, podle toho, kolik chcete utratit. Melo to obrovsky uspech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10317
20.10.22 10:33

@levandule23 Vyšla encyklopedie minipivovarů. Ale možná nejhezčí by pro něj bylo darovat mu třeba pivní víkend, kdy sama připravíš trasu po minipivovarech. Nebo víkend v pivovaru, některé nabízejí i ubytování. Nebo návštěva Plzeňského Prazdroje. Je možností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
20.10.22 11:36

Pobytový víkend v minipivovaru s degustaci a prohlídkou. My byli v pivovaru Tupadly -prohlidka, vecere, pivní wellness (pivní koupel s neomezenou konzumaci piva), moc jsme si to užili :)

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
20.10.22 12:22
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný