Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer,
jdu si pro radu s vánočním dárkem. Jde o člena rodiny, kterému moc není co vybírat. Je to ale pivař a loni dostal sadu na výrobu vlastního piva, což mělo obrovský úspěch, pivo už vyrábí poněkolikáté.
Ráda bych sehnala opět něco s pivní tématikou, klidně jen drobnost, ale nic originálního mě nenapadá. Třeba i nějakou osvědčenou knihu.
Nemáte nějaký tip?
Co taková ta bedna pro pivaře, Manboxeo se to tuším jmenuje, ale je to dost drahé, přes 2000 -
anebo sada různých piv, před Vánocemi mívají i v supermarketech, přes rok v prodejnách pivních speciálů
Půllitr s vlastním motivem, degustační sadu piv z „cizích zemí“ nebo z Česka, z malých pivovarů, mají na netu.
@levandule23 píše:
Dobrý večer,
jdu si pro radu s vánočním dárkem. Jde o člena rodiny, kterému moc není co vybírat. Je to ale pivař a loni dostal sadu na výrobu vlastního piva, což mělo obrovský úspěch, pivo už vyrábí poněkolikáté.
Ráda bych sehnala opět něco s pivní tématikou, klidně jen drobnost, ale nic originálního mě nenapadá. Třeba i nějakou osvědčenou knihu.
Nemáte nějaký tip?
Nějaké lepší piva (flaska stojí cca 120-150 korun) případně pivní sampon a myslím je v te sadě i pivní mýdlo (jsou to tři veci “na mytí).
@Prosimklid píše:
Nějaké lepší piva (flaska stojí cca 120-150 korun) případně pivní sampon a myslím je v te sadě i pivní mýdlo (jsou to tři veci “na mytí).
tu sadu s pivními věcmi na mytí jsem kupovala tak před sedmi- osmi lety pro tehdy cca 88letého dědečka
Zkus se podívat, když už vaří, tak po nějakých speciálních druzích chmele. Nebo knihu o vaření piva.
@stinga píše:
tu sadu s pivními věcmi na mytí jsem kupovala tak před sedmi- osmi lety pro tehdy cca 88letého dědečka
jj, já tak tři, čtyři roky tatkovi - čili šedesátník. Bylo to pěkně zabalené, vonělo to, v Brně je přímo obchod na takové pivní speciality, mají tam kosmetiku, piva, knížky o pivu, sklenice, trika atp. Myslím, že mají i e-shop.
Objednavala jsem ze stranky pivojinak.cz. Male nebo velke pivni předplatne, podle toho, kolik chcete utratit. Melo to obrovsky uspech ![]()
@levandule23 Vyšla encyklopedie minipivovarů. Ale možná nejhezčí by pro něj bylo darovat mu třeba pivní víkend, kdy sama připravíš trasu po minipivovarech. Nebo víkend v pivovaru, některé nabízejí i ubytování. Nebo návštěva Plzeňského Prazdroje. Je možností…
Pobytový víkend v minipivovaru s degustaci a prohlídkou. My byli v pivovaru Tupadly -prohlidka, vecere, pivní wellness (pivní koupel s neomezenou konzumaci piva), moc jsme si to užili ![]()