Co k Vánocům 9ti letému?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6594
3.11.22 16:37

Co k Vánocům 9ti letému?

Holky, co kupujete svým 9ti letým synkům? Kromě toho, že mám nakoupené věci, které ho baví a chce, tak trochu nevím, co dalšího. Knížky mám, oblečení mám, vybavení na kroužek mám…co dál? Co si přejí Vaši kluci? Přijde mi, že na hraní je už velký, tak možná nějaké stavebnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Velo
3.11.22 16:39

Co takhle se zeptat jeho, co si přeje? Tady nikdo tvoje dítě nezná :think:

• Citovat
  • Upravit
2721
3.11.22 16:41

U nás rozhodně Lego. Rodinnou vstupenku někam - třeba aquapark nebo zábavný park, třeba v Německu mají pěkné a dá se i v zimě.
Jinak u nás píšeme dopisy Ježíškovi, v každém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
3.11.22 16:47

Syn teda bude mít 8 let, ale beru lego, knížky, sluchátka, něco na sebe, deskové hry, možná hru na počítač nebo Xbox, jestli natrefim na nějakou dobrou :) chtěla bych lístky do kina. Nechávala sem mu psát dopis Ježíškovi, ale víceméně tam napsal akorát to lego 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
3.11.22 16:58

Syn chce Lego Technik Jeep, pak nějaká knížka, AZKviz pro děti, nějaké Pokémony…
My ty Vánoce s darkama moc nepřeháníme :wink: možná ještě novou floorbalku

• Citovat
  • Upravit
1149
3.11.22 16:59

Syn chtěl sluchátka bluetooth. Lego, knížky, a auto na ovládání rukou :lol:
Další věci mě napadnou až napíše dopis Ježíškovi. Syn stále věří :andel:
Jo a ještě děcké hodinky
A největší radost bude mít z notebooku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.11.22 17:14

U nas frci hlavne Pokemoni, takze dostane ruzny boxy s Pokemonama, pak si preje bezdratova sluchatka - pecky, novy mobil (doted mel 15 let stary mobil po me), pak si preje lampicku Creepra z Minecraftu, sberatelskou figurku Moona a Siryakariho se sviticima vlasama a pak si preje jeste ruzny merche youtuberu, tenisky Nike. Hracky u nas letos prestaly frcet, uz je holt velkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.11.22 17:21

Synovi je tedy 7,ale má rád Marvel, takže bude mít pár knížek, tričko, ponožky. Od dědy koloběžku. Pak ještě rubikovku 2×2,šachy a dál se uvidí jestli k tomu přidám třeba ještě nějaké auto apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30299
3.11.22 17:21

@Salorka u nás píšeme ježíškovi, i když letos se jim zatím nechce, ale už jsem se ptala a vyhrávají deskové hry a povlečení. Pak si přeje hračky pro štěně (štěně bude začátkem prosince).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
3.11.22 17:28

V 9 letech si kluk přál a dostal hot wheels autodrahu, gravitrax, Lego minecraft, menší lego technik, nějakou stolní hru, encyklopedii o vesmíru, peněženku.

• Citovat
  • Upravit
8302
3.11.22 17:32

@Salorka přání Ježíškovi. Podle toho a nemusíš nic řešit a bát se, že se nebude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.11.22 17:54

Přece podle zájmů. Syn má 10,5, loni chtěl hodně Lego (i letos ještě nějaké technic bude), tuším skate a freestyle koloběžku jsme dávali a pak nějaké věci s Minecraft tematikou. Letos si přeje akustické ukulele. To ti asi moc nepomůže, žejo? :lol: Taky hodně frčí fingerboard, kogama, jojo a vůbec tyhle „fyftové“ věci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
3.11.22 18:21
@fotze píše:
U nas frci hlavne Pokemoni, takze dostane ruzny boxy s Pokemonama, pak si preje bezdratova sluchatka - pecky, novy mobil (doted mel 15 let stary mobil po me), pak si preje lampicku Creepra z Minecraftu, sberatelskou figurku Moona a Siryakariho se sviticima vlasama a pak si preje jeste ruzny merche youtuberu, tenisky Nike. Hracky u nas letos prestaly frcet, uz je holt velkej.

Nemáš doma moje dítě? :mrgreen: Chce úplně to samý. Ještě nejlíp peníze, aby si mohl koupit nějaký nesmysly do Brawl Stars, ale to mu asi Ježíšek naprdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
3.11.22 18:34

Syn 9. let si přeje lego vlak, lego minecraft, mikinu creeper minecraft+plyšáka+povlečení, dále dostane spol.hru obchod a hru tik tak bum a stolní hru minecraft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9002
3.11.22 18:40

Syn 9. Lego minecraft, velkou sevu. Minecraft tepláky, koloběžku. Chce deskovku. Koupila jsem stolní fotbal. Chce koš na basket. Nějakou knížku. Skipas na lyže a chce, aby pod stromečkem byly vouchery k moři. :mrgreen:
Dcera 12 to je teprve hustý, to ani nebudu psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný