Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, kupujete dětem dárečky i ke Dni dětí nebo slavíte tady ten svátek nějak? ![]()
Ano. V práci buď jdeme na zmrzlinu nebo je nějak uzpůsobený program ten den. Letos plánujeme zahradní párty, jestli výjde počasí. A doma taky oslavíme, že jedeme na zmrzlinu někde dál a třeba jdeme do kina nebo na výlet.
Pocházím ze Zlína. Takže mám tenhle svátek spojený, že je filmový festival pro děti. Už žijeme dál, takže každý rok se tam nedostaneme, když je festival. Ale mám na to hezké vzpomínky.
Hmm, něco jsem tu pro ně měla, ale už se mi povedlo zapomenout, co to bylo.
Asi deskovka? ![]()
Mám nachystané pro dcery škrabací obrázky a půjdeme na zmrzlinu nebo menší výlet.
Ano, dostanou drobnost a upecu co u nich zrovna nejvíc frci perník, muffiny, makronky + naše obec porada dětský den.
Dávám drobný dárek a mlsku. Plus máme vždycky nějakou aktivitu, letos budou kostýmy + malování na obličej pro starší dcerku.
Jojo, něco mám. Koupila jsem klukům letos stejný barevný ponozky (to byl kumst sehnat, když maji velký věkový rozdíl) a drobnou hračku pro mladšího a knizku pro staršího k tomu ![]()
@Tynushka31 každé koupím maličkost a vymetáme všelijaké akce ![]()
@Tynushka31 píše:
Ahoj holky, kupujete dětem dárečky i ke Dni dětí nebo slavíte tady ten svátek nějak?
Ano, vždycky kupuju plus občas dle počasí někam ještě zajdeme.
Každý rok vymeteme dětské akce kde se dá, protože to holky milujou
a letos jim nebudu kupovat žádnou blbost, protože těch mají dost a na eshopu olivie jsem oběma koupila moc hezký řetízek ![]()
Tak mám, holky, ohledně toho MDD celkem dilema. Pač starší je už od víkendu totálně na zakousnutí. Ale fakt neskutečně a dnes v tom úspěšně pokračovala. Takže co jsem pro ni pečlivě vybrala a jak jsem se těšila, až to dostane, že z toho bude mít velkou radost, tak teď si říkám, jestli jí vůbec něco dát. Budu péct borůvkovou bábovku, tu miluje, a koupila jsem jí panenku Enchantimals + jsem jí jako náplast za zkažený čarodky ve školce koupila kostým čarodějnice a barvy na obličej a myslela jsem, jak ji hezky namalujeme… No a teď se mi upřímně do ničeho z toho nechce. Navíc o víkendu úmyslně zničila mladší sestře hračku, protože jí připadalo, že je hezčí než ta její, takže i proto… Ach jo ![]()
Už jsem si vzpomněla, co pro ně mám.
Lego pytlicky z Alberta.