Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No zalezi, my nekrtime, ale u svagrove to byla monstr akce. Mozna taky maji po covidove dobe trochu „abstak“,pokud to je treba prvni sance pro vetsi rodinnou seslost…ja bych je klido nechala, at to organizuji, hlavne, kdyby nic nechtely po me ![]()
Nejsem také pro takové velké akce, ale pokud budou vše organizovat babičky tak proč ne.
Pokud po tobě nechtějí nic jiného, než ať se dostavíš s dítětem, tak je nechej organizovat.
Ano zažila jsem monstrózní zahradní raut až do rána, pro desítky lidí, po křtu dítěte. Taktéž organizovali prarodiče.
My měli křtiny společné ještě se známými, mají v rodině faráře, takže to byla celkem velká sešlost, část mojí plus jejich rodina, od manžela nemohli dorazit, ale díky tomu, že to byla spíš soukromá neformální akce (i kvůli malým dětem ne během běžné mše), to bylo až odpoledne, aby tam stihli dojet i příbuzní, co to měli dál - my už s dětma den předem přespali v místě, taky jsme to neměli zrovna blízko. Měli jsme prostě posezení na zahradě u fary vedle kostela, každý něco dovezl, něco se objednalo a bylo to fajn;) ale dlouho před covidem teda… Mrňata mohly být v kočárku a cest. postýlce a ohrádce, nejmladším byl ani ne rok. Taky jsem byla ráda, že to nemusím celé organizovat sama, stačila mi svatba ![]()
Zazila jsem jen fakt velke akce, s kapelou, jidla hromada, prislo mi to vetsi jak svatba, ale bylo to super
… mozna je to horsi, ze je ti spatne, ale jak se psalo vyse, pokud nemusis nic pripravovat ty, jen se usmivatva prijimat darky, tak bych se nebranila ![]()
Všechny křtiny, na kterých jsem byla, byly jen oběd v restauraci a čau
. Za mě je to moc, ale pokud to zorganizuje někdo jiný, tak proč ne. ![]()
@Kolicek95 jo asi tak podobne. U vsech deti po krtinach obed v restauraci, kava se zakuskem…trochu se to zapilo a hotovo. Stacilo to ![]()
Jo taky sme měli po křtu monstrózní akci
tchýně se do toho vžila a sezval celé příbuzenstvo a hromadu kamarádů, dělala dorty, několik druhů jídel (guláš, řízky), pronajala takový obrovský party stan přes půl zahrady
ale bylo to fajn, křest byl v kostele dopoledne pak se jelo na oběd a už se pilo a jedlo až do večera
letos budem křtít další dítě, už sem avizovala, že to nemusí být tak velké, ale znam to ![]()
Když si to babky zorganizuji, tak bych je nechala. My byli v restauraci a na bowlingu
@debra.morgan jo to ony si to vzaly do sve rezii ja ani pomalu nevim co vymyslely
jen manzela zaukolovaly at sezene fotografa, ze v tom se nevyznaji. To my jsme ho i zaridily na tu chvili do kostela a pak na nejake skupinky po, ale ony ho chteji na cely den
jinak vsechno i fotografa plati samy ale jak jsem psala vys pro mne je to trosku moc a zbytecne. To posezeni tri ctyti hodky v restauraci mi prislo dostatecne a ted to vypada pomalu na druhou svatbu
Všechno máš zařízeno, nemusíš vůbec nic řešit – čili, co řešíš? ![]()
Dostavíš se na místo, necháš se obskakovat, rodinu obdivovat dítě,… Příjemná sobota s rodinou na zahrádce… co si víc přát? ![]()
@Anonymní píše:řešíš krávoviny
@debra.morgan jo to ony si to vzaly do sve rezii ja ani pomalu nevim co vymyslelyjen manzela zaukolovaly at sezene fotografa, ze v tom se nevyznaji. To my jsme ho i zaridily na tu chvili do kostela a pak na nejake skupinky po, ale ony ho chteji na cely den
jinak vsechno i fotografa plati samy ale jak jsem psala vys pro mne je to trosku moc a zbytecne. To posezeni tri ctyti hodky v restauraci mi prislo dostatecne a ted to vypada pomalu na druhou svatbu
U nás dopoledne křtiny, pak oběd v restauraci, rozkrojení dortu a cca ve dvě se šlo domu.
Tak my máme křtiny taky teď v sobotu, po křtinách jdeme na oběd do restaurace, každý si dá co chce a pak se to rozpustí. My baráček nemáme, rodiče ano ale moje mamka bydlí daleko, a mamka od přítele zas je po operaci.
takže já s přítelem a prckem půjdeme domu a ostatní ať si dělají co chtějí ![]()
Moc to nehrotime a to musím podotknout, rodiče od přítele jsou dost tak nabozni ![]()
Ahoj prosim anonym
ja mela predstavu, ze po krtinach zaridim male obcerstveni v restauraci, kdo bude chtit tak si objedna z menu a pak si dame dort a konec kolem 13h…Ale vsechny tri babicky spraskly ruce, ze to musi byt celodenni akce, ze se pujde po obede pokracovat k rodicum na zahradu. Uz si rozdelily, ktera co pripravi, objednaly nejakeho pana s kytarou, vyzdobu a ja nevim co jeste.
Uplne tim ziji
No nechci jim uplne kazit radost, ale mne to prijde kvuli krtu monstrozni akce, takovou nedelame ani na narozeniny. A nebo je to tak normalni? Jsem po letech prvni co bude krtiti ditko, ale ani si z let predeslych nepamatuji, ze by se to takto prozivalo. Dekuji jestli to je takto normalni? 
V covidove dobe se nam narodil syn, takze krtiny jsme odlozily az nebudou zadna opatreni a budeme se moci sejit jako cela rodina. Ja opet v zime otehotnela a trpela nevolnostmi takze krtiny budou az pristi vikend.. ale ty babicky,