Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, nemáte nějaký tip na dárek k narozeninám pro švagrovou? Před měsícem se jí narodil chlapeček. Peníze jí dávat nechci. Do bytu nic nechtějí! Vůbec nevím, co by ji potěšilo… Vídáme se minimálně. Vlastně ji skoro neznám. Chtělo by to něco neutrálního…
Poukázka? Na masáž, kosmetiku, do DM drogerie, parfumerie, obchodu s oblečením, knihkupectví,…
Něco vyloženě pro ni. Pokud nějakou masáž či podobně, tak aby to bylo platné alespoň rok a stihla to ![]()
Poukázku na masáž s vlastní poukázkou hodinového vození kočárku, zatímco ona bude relaxovat. ![]()
Tak já bych třeba z poukázky na masáž nadšená nebyla, ale potěšila by mě poukázka na nákup čehokoliv. Od kosmetiky, přes bytové dekorace, po prodejnu sýrů
. Tuhle jsem přemýšlela, že vlastně asi neexistuje obchod, kde bych nějakou poukázku nevyužila
![]()
Jak psala @Aduš8 rozhodně něco jen pro ni. Věcí a dárků pro mimčo už má jistě dost. Klidně bych šla cestou poukázky do Sephory, nebo nějakého obchodu s oblečením. No a nebo svíčka Yankee Candle, tou jsem se zatím trefila do vkusu každé ženě, které jsem kupovala dárek na blind.
Taky hlasuji pro poukázku. Dneska už každý obchod má dárkové karty. Mě by s prckem potěšila i dárková karta do IKEA. Já švagrové dala takový ten náramek s kameny. Všimla jsem si, že jeden nosí, a tak jsem jí objednala se směsí kamenů, k jejímu znamení.