Dárek k narozeninám pro švagrovou

32
28.4.22 19:50

Dárek k narozeninám pro švagrovou

Holky, nemáte nějaký tip na dárek k narozeninám pro švagrovou? Před měsícem se jí narodil chlapeček. Peníze jí dávat nechci. Do bytu nic nechtějí! Vůbec nevím, co by ji potěšilo… Vídáme se minimálně. Vlastně ji skoro neznám. Chtělo by to něco neutrálního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9092
28.4.22 19:56

Poukázka? Na masáž, kosmetiku, do DM drogerie, parfumerie, obchodu s oblečením, knihkupectví,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4134
28.4.22 20:08

Buď ta zmíněná poukázka nebo třeba dárkový koš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.4.22 20:16

Něco vyloženě pro ni. Pokud nějakou masáž či podobně, tak aby to bylo platné alespoň rok a stihla to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.4.22 20:26

Poukázku na masáž s vlastní poukázkou hodinového vození kočárku, zatímco ona bude relaxovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
28.4.22 20:37

Tak já bych třeba z poukázky na masáž nadšená nebyla, ale potěšila by mě poukázka na nákup čehokoliv. Od kosmetiky, přes bytové dekorace, po prodejnu sýrů :lol:. Tuhle jsem přemýšlela, že vlastně asi neexistuje obchod, kde bych nějakou poukázku nevyužila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
29.4.22 00:18

Jak psala @Aduš8 rozhodně něco jen pro ni. Věcí a dárků pro mimčo už má jistě dost. Klidně bych šla cestou poukázky do Sephory, nebo nějakého obchodu s oblečením. No a nebo svíčka Yankee Candle, tou jsem se zatím trefila do vkusu každé ženě, které jsem kupovala dárek na blind.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
29.4.22 07:57

Taky hlasuji pro poukázku. Dneska už každý obchod má dárkové karty. Mě by s prckem potěšila i dárková karta do IKEA. Já švagrové dala takový ten náramek s kameny. Všimla jsem si, že jeden nosí, a tak jsem jí objednala se směsí kamenů, k jejímu znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.4.22 13:16

Holky, díky za tipy 👍 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
2.5.22 13:05

Nějaký potravinový dárkový koš by byl fajn, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný