Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu - Co koupit dvouletému rošťákovi k narozeninám?
Děkuji za Vaše tipy… ![]()
U našeho synovce jednoznačně zabodovala plastová sekačka na trávu a plastová kolečka…ty tahá ven i teď. Má v nich bábovičky a další malé potřeby na sníh ![]()
tak já od včerejška slintám nad tímhle, jenomže my jsme měli narozky v listopadu a teĎ už nám táta nechce povolit „další krám od baráku“,viděla jsem ho v hračkách a je úplně super,dá se použít i jako odrážedlo, nosnost 100kg, délka 70cm. Já ho viděla teda v obchodě za 770,–
jé zapomněla jsem tam dát ten odkaz ![]()
http://www.korunka.cz/…elarske-auto?…
brusek auto máme už nějakou tu sezonu doma a je super…má slušný úložný prostor pro různé serepetičky
malý na něm taky jezdíval…
lucie napadají mě třeba vláčky…ty u nás byly hooodně dlouho hračkou No.1 teď jsou No.2 hned po legu…ale je to dřevo, nezmar, vydrží a při skládání různých drah si vyhrajou i rodiče ![]()
U nás vládla tříkolka, mladší dcera jí ted ve 2 letech zdědila a je stejně nadšená jako starší. A nebo Lego, tím neurazíš a vždycky můžeš dokoupit a obě naše holky to hodně baví.
Jinak my vozový park doplnujeme vždy k narozeninám…
1 rok motorka
2 roky tříkolka
3 roky kolo
a ted ke 4. narozkám budou brusle. Dcera je velká nadšenkyně do sportu, takže z toho má obrovksou radost a bruslí se už ted nemůže dočkat. Budeme se učit spolu, ale obávám se, že bude lepší ![]()
U nás v té době vedla dřevěná vláčkovdráha s doplňky.Kupovali jsme levnější,v Tescu.I přes časté hraní je stále jako nová..Potom různá dřevěná Puzzle zvířátka,skládačky,už koloběžka,tříkolka ![]()
Vláčky jsou taky super, my máme BRIO a jsou vynikající, sice dražší, ale nezávadný… manžel dřív pracoval u výhr. dovozce, takže to vím.
Puzzle dostala malá k vánocům, 2r jí byly na štědrý den tyto a je nadšená:
http://www.learningtoys.cz/…e-4-v-1.html
Ahoj, u nás jako dárek k 2. narozeninám vyhrálo velké popelářské auto ![]()
Ještě jsme měli úspěch s dřevěnými kolejemi a vláčkem + dokoupený přejezd se závorami a světelným zařízením.
U nas celkem zabodovala plastelina s vykrajovackami, boby na snih a detsky mobil
Taky dostal plysove manasky na ruku, ty boduji doted, ma je v postylce a spinka s nima.
Já bych hlasoval pro hračku „Mašinka Tomáš“, prodává se v TESCO v potravinách s tím jakoby KINDER vajíčkem… Teda stojí „jenom“ stovku, pokud mu chcete dát něco většího a dražšího… Ale myslím, že tímhle ho maximálně uspokojíte…
U nás - ke druhým narozkám tohle puzzle (akorát jinej motiv, je jich víc), od té doby postupně zmenšujeme velikost dílků a zvětšujeme jejich počet…
![]()
u nás jednoznačně vyhrálo kolo. Takový to nejmenší s přídavnýma kolečkama, venku na něm moc nejezdí, ale jelikož máme průjezdný barák, tak lítá pořád dokola.
K prvním narozkám byla plastová motorka, ke druhým klasická tříkolka, ke třetím balanční kolo a teď ke čtvrtým plánujeme normální kolo. Asi tak jako jjelena
, vozítka kupujeme k narozeninám v květnu.
Ahojky, záleží, kolik chceš investovat. Naše malá má dva roky teď v neděli a dostane spíš dárek, slouřící celorodinným účelům a to velký člun, se kterým budem sjíždět společně vodu. Ale to je trochu speciální dárek
Jinak dostane takové ty klasické věci - oblečení a nějakou hračku pro radost. K Vánocům jsme kupovali skluzavku Smoby za 1450 Kč - dá se použít na doma, ale i na venkovní bazén (je tam možnost připojení hadice s vodou). Dobré, finančně nenáročné a naší dcerou kladně oceněné dárky byly pastelky do vany (maluje se s nimni po vaně, po kachličkách i po těle, pak se to jen setře houbičkou, která je též součástí balení - cena 150 Kč) a vodolepky - my jsme kupovali „Obleč si svou panenku“, ale prodávají se i autíčka, zoo atd. - jsou to takové ty pěnové obrázky nalepitelné na kachličky, na vanu (cena kolem 240 Kč). Všechny tyto vánoční dárky jsme kupovali na www.kamilka.cz.