podruhé se vdávám

1446
9.1.10 14:49

podruhé se vdávám

Holky,
potřebuji poradit.Budu se podruhé vdávat.Absolutně nevím jestli se hodí bílé šaty nebo spíš šaty krémové barvy.Kostýmek nechci,to mi přijde usedlé,přemýšlím že si něco půjčím v půjčovně svatebních šatů.Ale otázka je zda-li budou mít mou velikost 44 :mrgreen: .Napište názory,tipy.Díííky :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12300
9.1.10 14:57

Ahojda
a kdy ta svatba má být? Co třeba si vzít letní šaty nějaký takový rozevlátý barevný? Ale to spíš tak v létě. Já měla na svatbu právě takový koupený od nextu ve velikosti 44 a byli super, až na to že jsem ztloustla a nějak se mi do nich nevešla prsa :lol: takže jsem nakonec zkončila u bílých šatů z půjčovny, ale já se vdávala poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
9.1.10 15:08

Moje kamarada, kdyz se po ovdoveni podruhe vdavala, tak mela saty z pujcovny a vinove. Do toho ji ladila i barva vlasu a naramne ji to sluselo :wink:
A co treba modre? Nebo jakekoli jine spolecneske z pujcovny, co se ti budou libit?
At jsi ta nejkrasnejsi nevesta pod sluncem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2229
9.1.10 15:32

Ahoj, na obě dvě svoje svatby jsem měla šaty z půjčovny a velikost 44 tam určitě mít budou, to bych strach neměla. První svatba byla v bílých šatech s vlečkou (byla jsem jak princezna). Na podruhé jsem bílé nechtěla a tak jsem si půjčila společenské šaty - korzet a sukni světlounce růžovoučké, moc hezké. Ještě jsem se rozhodovala mezi tmavě červenýma šatama, ale ty mi na svatbu přišly moc výrazné. Je to jen a jen na Tobě, hlavně aby jsi se cítila v šatech dobře:-) Přeji hodně štěstí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
9.1.10 15:39

Já myslím, že v dnešní době se to už tak nebere, jestli chceš bílé - klidně do nich. Já se vdávala v bílých a teď jsem s kamoškou byla vybírat šaty na její svatbu a měli tam celou řadu neuvěřitelně nádherných krémových a světlounce modrých. Hned bych se vdávala znovu a asi šla spíš do těhle barev. A naopak ona má velikost ani né 36 a větší výběr měli v těch větších velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
9.1.10 15:44

Ahojky tak já bílé nechtěla a nakonec jsem je měla uplně obyčejné pěkné z půjčovny barevné mi nebyli a nikdo se nepozastavoval nad tím že mám bílé takže radím vyzkoušej i bílé a pak se rozhodni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.1.10 16:30

svatba

ahoj tak ja taky doufamze s enekd ypodruhe vdam taky a ze uz teda naporad:-), ale jinak ja byhc proadila t ybile saty jak mivaji nejake t ycervene doplnky. ono svatba v kostele to urcite nebud ekdyz je to podruhe ze?? Ja s epoprve vdavala v kostele takze podruhe to uz bud ejedine nekde na urade nebo na zamku, ale bile saty bych taky neodsuzovala. jako je to sice tva druha svatba, ale ty uni doufas ze uz je na porad, tak proc si ji nevychutnat jako prvni co??

• Citovat
  • Upravit
peka83
9.1.10 16:31

vellikost

jo a ja mam velikost 44 ted a na svatbe sem mel a46 a bez problemu, taky jestli muzu proadit mrkni s en amimibazar tam delavaji saty na zakazku a nadherne .

• Citovat
  • Upravit
10482
9.1.10 16:33

te.ss, myslím, že bílá se ke svatbě hodí, i když je to druhá… jde jen o to, aby ses cítila dobře ty.
nehledě na to, že bílá bílá sluší fakt málokomu, champagne nebo krémové jsou krásné barvy, (sama jsem chtěla bílé šaty ale po vyzkoušení bílých a champagne jsem uznala, že ty druhé a) vypadají lépe b) jsou skoro bílé.. )

s veliksotí bys problém mít neměla.. půjčovny mají i 42 i 44 korzetové, aspoň mívaly, celkme běžně..

hodně štěstí!!!! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
9.1.10 16:41

Tess- ahoj, myslím, že je jedno co se hodí a co nehodí, vdáváš se Ty a je jedno co si kdo bude myslet.Hlavně aby ses v tom dobře cítila a aby se Ti líbily.Velikost 44 určo mají, korzetový i bez korzetu.Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babule
9.1.10 16:50

Tak já se kdysi vdávala v bílých, druhou svatbu neplánuji, ale píšu proto, že mám radost, že je Vás tu tolik pořádných bab :lol: ve velikosti nad 40-cet.Hurá :dance:

• Citovat
  • Upravit
1446
9.1.10 17:49

HOLKY,
MÁM JEN STRACH ABYCH DO TĚCH ŠATŮ SROLOVALA BŘÍŠKO,JSEM ANI NE 3 MĚSÍCE PO PORODU A JELIKOŽ JSEM RODILA POTŘETÍ :oops: :mrgreen: ,ASI SI DOKÁŽETE PŘEDSTAVIT TEN BŘUCH.BUDU SI MUSET SEHNAT TY BEZVA STAHOVAČKY JAKÝ MĚLA BRIDGIT JONSNOVÁ KDYŽ ŠLA S MARKEM DARSYM NA PLES ADVOKÁTŮ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ALE SVĚTLOUNCE MODRÉ TO JE DOBRÝ TIP,JSEM TOTIŽ ZIMNÍ TYP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
9.1.10 18:04

Ahoj, vdávala jsem se podruhý v létě 2007 v šestým měsíci těhotenství. Měla jsem a mám velikost 46. Šaty jsem měla takový lehounký z butiku, rozevlátý, manža měl jen společenský kalhoty a košili s krátkým rukávem a bylo to moc hezký. Ale jestli chceš ty sama mít bílé, tak si je klidně dopřej, je to tvoje svatba, tak si ji užij.

Joo a velká gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
9.1.10 18:11

Neboj v půjčovně si určitě ňáký vybereš. Bílých bych se nebála - pokud se ti budou líbit a budeš se vnich cítit dobře.

Já se vdávala v džínový sukni a bílý halence, manžel měl tričko s límečkem a džíny ( do obleku bych ho nedostala a ani do košile) Jenže u nás to byla jiná situace. Tajná svadba, zařízená během 10 dnů a na obřadě sme byli jen my dva, naše 18m dcera a světkové (manželé) se svým skoro ročním synem a fotografka. Druhý den sme byli dohodnutý s fotografkou do ateliéru a tam sme si půjčili šaty v půjčovně. Taky sem měla strach, že na mé velké prsa a postavu nic nebude, ale našlo se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
9.1.10 18:13

tady malé foto, že i tak to jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie