Lego Duplo nebo Abrick?

67
23.11.09 13:40

Lego Duplo nebo Abrick?

Ahoj poraďte mi prosím kterou z těchto stavebnic mám začít kupovat.Malému jsou 2 roky a chtěla bych pomalu dokupovat nějakou stavebnici.Nechci úplně ty nejlevnější,protože prý nedrží kostičky a po čase se hodně mění stav těchto stavebnic.Abrick je krásná a trochu levnější než Duplo,ale taky jsem slyšela,že pak na sobě kostky už moc nedržely atd.Prosím poraďte a pokud víte kde se dají sehnat i za dobrou cenu,budu ráda ,když poradíte taky.Díky moc Manu :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17979
23.11.09 13:44

Abrick neznám, ale duplo je SUPER, vydrží i nejdrsnější zacházení, šlapání po něm, házení :lol: Máme pár nových sad a v poslední době spíš vybírám na MMB použité kousky, které vím, že budou slavit úspěch. Do dupla bych šla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
23.11.09 13:49

Ahoj Manu, my máme taky duplíky a nemůžem si vynachválit. Malej si s nima vyhraje i teď, když už je větší. Žádná kostička neukončila svou pouť v naší domácnosti předčasně :-) . Abrick neznám :nevim:

Záleží odkud jsi, ale v Plzni máme bezva krámek Moře lega a tam mají super ceny :-) . Mají i webovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzy
23.11.09 18:10

Ahoj, právě to řeším…
Dostali jsme ale už 100 kostek Abrick, takže asi budeme pokračovat s touto značkou. Zdá se mi, že kostky nejsou tak pevné jako Duplo, ale cena je lepší a design se mi taky moc líbí…

• Citovat
  • Upravit
1651
23.11.09 18:27

Ahoj,
tak aby to nebylo jen pro Lego, tak my máme autíčko s pár kostičkama Abbrick a teď jsme dokoupili další stovku. U nás bylo pro to, že jsou už od 18-ti měsíců, jsou velké, takže nehrozí, že by to mladší synáček snědl. Bohužel ale Duplo nemáme, takže nemůžu porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
23.11.09 18:27

Teď to právě zase projíždím na netu a koukam,že i v jiných diskuzích hodně chválej Lego Duplo,tak teda nevim Asi bude lepší,ale zase sadu za 1300-2000,– by dostával fakt asi jen k Vánocům a v těch menších je jen pár kostiček.Ten Abrick má moc pěkný sady a fakt dobrá cenax Legu,ale pokud zase špatně drží tak to asi nemá cenu. :-x .Asi zvítězí kvalita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.11.09 18:45

Určitě duplo.Máme i ty obyčejné stavebnice a nedá se to srovnat.

Duplo je super že mužeš i umejt v myčce a na MMb se dají sehnat sady i o čtvrtinu lacinější a někdy i o polovinu třeba v aukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
23.11.09 19:20

Tak Tobík loni k vánocům dostal Abrick od babičky. Velmi bzro jsem ho dala pryč, protože kostky špatně drželi pohromadě a 2 rozšlápnul. Teď máme duplo a to je úplně něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
23.11.09 19:26

Tak díky moc za příspěvky,už jsem se rozhodla pro Lego,asi je fakt kvalitnější.Babičky stejně nevěděj co koupit,tak teď už vědět budou.Díky Manu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
23.11.09 19:43

Máme obojí a - DUPLO je prostě o něčem jiném. Abrick nedrží, padají kostky ze sebe, zvířátka dost špatně stojí. Autíčka a pod. se nedají v podstatě vůbec rozkládat. panáčci ani zvířata nemají ze spodu otvory na „dírky“ - nestojí na podložce - i když Abrick asi podložky jako takové ani nemá. :nevim: kvalitou zpracování odpovídají ceně - panáčci nemají hýbací hlavičku, nožky, ruce.

Duplo vydrží hodně, přežije myčku. S ním jsem opravdu spokojená. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
24.11.09 09:00

koupili jsme duplo
www.legarna.cz
www.legacek.cz
www.morelega.cz
www.4kids.cz
 www.funkids.cz/…/lego/duplo/

záleží, kde zrovna mají akci a jak to vychází s poštovným. My brali z 4kdis, více kamarádek, velká objednávka, takže bez poštovnýho. K tomu v akci z Tesca za 499 Kč velký box se 150 kostičkama (teď už to stojí taky v akci 999) a uvidíme, jak to prcka chytne. Drahý to je, ale určitě trvanlivý a prověřený lety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
24.11.09 20:17

Díky mrknu na to.Já teď koukala,že maj docela dobrý akce na Lego v hračkárnách Dráčik a k tomu ještě tu jejich pohádkovou kartu,tak to docela půjde.To Tesco to byla teda super akce,škoda.Určitě ho to bavit bude,mně to taky strašně bavilo.Škoda,že ho naši neschovali,teď by se hodilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný