Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nějak mi došly nápady. Táta žije sám ve své domácnosti. Je v důchodu, prakticky bez koníčků, zájmů. No a bude mít narozeniny a budou vánoce a jediný, co jsem mu zatím koupila je dlouhý kartáč na záda
Fakt nějak nevím. Rozhodně u něj nehrozí poukaz na masáž nebo něco podobného. Dostal třeba hodinky, obraz, budík..ale mám pocit, že už všechno má! Máte někdo nějaký nápad?
Ahoj,
záleží taky na tom, kolik chceš investovat. Sice píšeš, že nehrozí poukaz na masáž, ale my jsme asi před 3 rokama tchánovcům kupovali vodní masážní přístroj na nohy (na doma) a moc si to potom pochvalovali.
A co třeba předplatné nějakého časopisu? Četl by tatínek něco?
Tereza
Mám stejného tátu, jediný co ho baví je objíždět obchody a kochat se akcema, který stejně nekoupí bo je nepotřebuje ![]()
Předminulé vánoce jsme mu koupili malé akvárium asi pro pět rybiček a to ho chytlo, vraně byl z5 v mládí, kdy rybičky pěstoval a teď se má aspoň někdy čím bavit a když není nic v TV čumí do akvárka… Cenově se to dá splácat docela i levně a pak záleží jestli se chytne nebo ne a vždy něco dokoupit…
Jinak k 60.narozkám dostal vnuka
(Tomáš je na den o 60let mladší) ale to už asi nestihnete ![]()
Lacenko, to mas jeste dobry, tata ty akce objizdi a kupuje!!
Akvarko nehrozi, on je nejlinejsi clovek na svete, takze by asi za pul roku nikdo rybicky nevidel.. K sedesatinam to opravdu nestihneme, mel je pred 3 roky ![]()
Simpanova, obavam se, ze tatuldovi by bylo lino si ten masazni stroj vubec vytahnout.. Je to fakt tezky
Ale to predplatne neni spatny napad, on docela cte, jen musim nejak zjistit, co by ho zajimalo.
Alenko, my jsme takhle taťkovi loni darovali předplatné časopisu Týden a mělo to 100% úspěch.
předplatné je super..ten náš dostal loni History
letos jsme pro něj vymysleli digitální rámeček (nahrajeme mu tam fotky) ![]()
Alenko super diskuze! Jsem na tom s tatíkem stejně
Jak narozeniny a pak vánoce, tak i žije sám a vyžívá se ve slevách
Loni když jsem se ptala, co by chtěl, tak prý konzervy pro kočky, fajn mě až tak nedrásá dávat praktické dárky, jenže jsem to dostala i s příkazem nekupovat dražší než xy Kč
Letos jsem mu k narozkám koupila vstupenku do Království železnic v Praze na Andělu, on je do nich blázen a buď k tomu manžel sežene aku šroubovák, nebo holt nějaké mňamky. K vánocům jsem koupila box na praní - prášek Ariel,aviváž a přípravek na skvrny, není to nic světoborného, ale on má tyhle dárky rád, že pak ušetří, tak aspoň něco.
Smůla, že to samý mám s mámou - narozeniny a v zápětí vánoce, nic nepotřebuje a co s otčímem potřebovali, tak jsme jim už nakoupili
Mám už hlavu zavařenou a stejně nic nevymyslím ![]()
ahoj holky,tak vám děkuji za diskuzi a hned jste mě inspirovali s tím digitálním rámečkem.Táta má příští týden narozky a pořád nevím co tak mu koupíme rámeček.Supr dík
![]()
Kadlino, no vidis, ten prasek jsem si ted kupovala pro sebe a nenapadlo me, ze by se to tatkovi mohlo hodit.. A ze mohlo!! Ale uz je po akci.. Jo a s mamkou to mam taky tak vanoce a pak narozky
Kazdopadne jsem ji uz darek vymyslela a koupim ji nove ledni brusle, ona ma svoje asi 30 let stary a rada brusli. Loni dostala predplatne Kvetu a byla nadsena a k narozkam listky na Lord of the Dance. Mamce vzdycky neco vymyslim, ale ten tatka ![]()
Takze pro ostatni na inspiraci. Jsou to vanoce i narozky a s ostatnima dohromady: stojaci lampa z Ikea, odkladaci stojan na noviny, tlakomer a meteostanice. U preplatnych novin jsem zjistila, ze je to drazsi zalezitost, tak me napadlo preplatit nejaky program TV, ale to uz bude darek na pristi rok!
takže-tatínek nekouří,nepije,nemlsá-je diabetik-dia balíčky dostává pořád a od každého,pořád lítá po zahradě a baráku,ale potřebné nařádí už má všechno,nečte-nemá čas,vanička na nohy,anatomický polštář leží ve skříni,takže mám obavy,že by tam tlakoměr ležel taky.....akvárek měl plný sklep-už je přesycen a nebaví ho to a na takové ty dárečky typu rámečky,fotečky vnoučat a tak podobně on není…
![]()
dzarunka píše:
takže-tatínek nekouří,nepije,nemlsá-je diabetik-dia balíčky dostává pořád a od každého,pořád lítá po zahradě a baráku,ale potřebné nařádí už má všechno,nečte-nemá čas,vanička na nohy,anatomický polštář leží ve skříni,takže mám obavy,že by tam tlakoměr ležel taky.....akvárek měl plný sklep-už je přesycen a nebaví ho to a na takové ty dárečky typu rámečky,fotečky vnoučat a tak podobně on není…![]()
![]()
předplatné časáku, nebo prostě obyč novin? Lístky na zápas fotbalu, hokeje? Velkou zalisovanou šunku s kostí? pečené sele? Poukázka do obchodu, třeba pro kutily? Kompostér na zahradu, mini skleník. Novou hadici na zalévání s nějakým speciálním rozprašovačem. Nebo rozstřikovač na hnojivo. Vosk / kosmetiku na auto.
nečte ani noviny,sport nesleduje,šunka-sele nesmí skrz cukrovku,a pro ty kutily
nevím jestli by něco vybral,všechno už má
dzarunka píše:
nečte ani noviny,sport nesleduje,šunka-sele nesmí skrz cukrovku,a pro ty kutilynevím jestli by něco vybral,všechno už má
vybere si určitě, pořád je něco potřeba…
co hodinky?
montérky?
už od nás dostal například autopotahy,zubní el.kartáček+náhradní hlavy+balíček ústní hygieny,prášky a léčiva nechce,je dlouhej-tak prodlouženou peřinu i s povlečením,různý ty kutilský krámy,do auta nic nechce,z kosmetiky taky není nadšenej,rád nosí kšiltovky-má už plno,hodinky má dvoje,ach jooo