Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím, ale ty boty s kolečkama mi pro malé děti moc vhodné nepřijdou - co vím (a možná že vím špatně
), tak se v nich musí jinak našlapovat - spíš na špičky, aby si člověk nerozbil ústa ![]()
Ale jinak tipy určitě někoho zaujmou…
Ahoj holky,
prosím vás, budu mít schůzku s mužem a jeho šestiletou dcerku, ráda bych jí udělala něčím radost, ale nevím čím. Prosím poradte
Panenka, neba sada na vyrobu lesku na rty, detska malovatka. Holky se rady finti:-)
Došly mi témata na přidávání, tak dávám sem. Mám takový dotaz: moje máma bydlí daleko, a má ráda módu a oblečení. Má nadprůměrné příjmy, a může si to dovolit, a já jí také kupuji jen dárky „její kategore“ (koupím ji jeden dárek za 3000 nez deset po třech stovkách). Má velice pěkné věci a styl.
Ale mně kupuje téměr výhradně textil typu KIK, Takko a další laciné věci do sta korun, prostě takovou tu bavněnou čínu nebo jak to nazvat. Nemá to tvar, vzor, střih… nevím, proč to dělá, koupí mi knižku za sedm stovek, když si řeknu, ale v tom oblečení je fakt hrozná. Sama by to v životě nenosila, ale mně to kupuje POŘÁD. Teď mi koupila v Zaře halenku, jo, příšernou slevněnou o 90 procent, ve které vypadám šíleně. A tak je to furt.
Mně je to líto vyhodit, tak to nosím a připadám si jak hadrník, a mám skříně plné hadrů doslova a do písmene, co se mi nelíbí, nechci, nenosím, ale nevím, co s nima.
Myslím, že moje máma prostě ráda kupuje oblečení a kdyby ho měla kupovat v kvalitě, tak by to vyšlo draho, tak to kupuje spíš jako uspokojení své touhy za pár šupů v těhle textil shopech a pak mi to dává, ale já ho fakt nechci.
Nevím, jak jí to říct, že bych za stovku radši knížku, než další beztvarou balvněnou hrůzu, co si stejně oblíknu jednou a pak ji budu s černým svědomím skladovat.
Nebo ji mám prostě nechat, ať si to nakupuje, a potichu to házet do kontejnerů na charitu nebo do koše? Poraďte…
Je to tvoje mama ne? Co muze byt za problem ji rict mami, mne se to nelibi/vypadam v tom blbe, kup mi radeji knížku? Nebo rovnou rict mami, kdybys nevedela co k narozkam, chtela bych tu a tu knížku ![]()
Asi bych jí to řekla, buď rovnou nebo prostě naznačit, ať mi nekupuje oblečení, ale něco jiného ![]()
Řekni jí, že máš oblečení spoustu a ať ti radši koupí něco jiného. A pokud bude pokračovat, dávej to na charitu ![]()
,,mami prosím tě nezlob se, ale příště se mě raději zeptej, co bych si přála, takhle mám pak spoustu věcí, který mi nesedí, nehodí se a tak. Mám tě ráda, ale prosím, ráda bych dobrou knihu, šperk…,,
Píšeš, že je ti to líto vyhodit tak to nosíš, nemá náhodou máma pocit, že ti tenhle „styl“ vyhovuje?
Tak si oblečení kupuj sama a doufej že někda nebudeš muset nakupovat jen samou činu, jako Kik, Takko atd.
![]()
Jæ mám totéž, ale se tchýní. Jednou jsem jí řekla, že se mi to nelíbí, ale kupuje stále, dnes už neřeším. Věci od ní rozdávání v rodině. Neteřím atd.
@sisk píše:
Je to tvoje mama ne? Co muze byt za problem ji rict mami, mne se to nelibi/vypadam v tom blbe, kup mi radeji knížku? Nebo rovnou rict mami, kdybys nevedela co k narozkam, chtela bych tu a tu knížku
Přesně! ![]()
Pises ze maminka je trochu „hogofogo“ co vyrazit na nákupy spolecne - holcici den není zas až tak od veci
@Anix píše:
Tak si oblečení kupuj sama a doufej že někda nebudeš muset nakupovat jen samou činu, jako Kik, Takko atd.![]()
![]()
to je zas komentář na úrovni ![]()
Jsi to nějak nepochopila, že?
Zakladatelko řekla bych jí to narovinu. Žádný okolky… ![]()
Ahoj,
náš už brzo šestiletý Honzík, který už má hroznou spoustu hraček by k narozkám chtěl knížku o dinosaurech a vesmíru a z hraček lego bionicle. Ještě se mu teď hrozně líbí blikací boty nebo ty na kolečka a protože má taky rád spidermana, tak jsem mu koupila v H&M ty dvojitý rukavky s ním a z těch měl taky velkou radost, jo a chce i deštník se spidermanem.
Tak snad pro inspiraci
Petra