Dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
28.3.16 10:21

@Šmoulice

Už se kaju… ono ten celý dotaz je na úrovni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.16 14:28

Díky za komentáře @sisk @yweth @Liliana08 bohužel i když obločení výslovně neuvádím jako přání, vždycky mi nějaký tenhle kousek nebo několik donese. :roll: Kdyby to koupila v Orsay, Mango, a dala mi účet, tak to třeba vyměním, ale takhle jen trpím tím, že tu mám hadry, co se mi absolutně nelíbí co nechci, ale cítím se kvůli nim provinile.

• Citovat
  • Upravit
1109
28.3.16 14:29
:palec:
@lleennttiillkkaa píše: ,,mami prosím tě nezlob se, ale příště se mě raději zeptej, co bych si přála, takhle mám pak spoustu věcí, který mi nesedí, nehodí se a tak. Mám tě ráda, ale prosím, ráda bych dobrou knihu, šperk…,,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
28.3.16 14:45
@Anonymní píše:
Díky za komentáře @sisk @yweth @Liliana08 bohužel i když obločení výslovně neuvádím jako přání, vždycky mi nějaký tenhle kousek nebo několik donese. :roll: Kdyby to koupila v Orsay, Mango, a dala mi účet, tak to třeba vyměním, ale takhle jen trpím tím, že tu mám hadry, co se mi absolutně nelíbí co nechci, ale cítím se kvůli nim provinile.

Proc trpis, prosim te. Je to mama, copak ty ji nemuzes rict, co si prejes? Komu jinymu, nez mame..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.3.16 15:08
@sisk píše:
Proc trpis, prosim te. Je to mama, copak ty ji nemuzes rict, co si prejes? Komu jinymu, nez mame..?

Proč? Protože si ty maminky myslí, že znají přece svoje dítko mnohem lépe než ono sama a i když si přeješ konkrétní knihu a nic dalšího není třeba stejně dostane nějakou kravinu, o kterou nestojí. A když se odhodlá a řekne, že toto nee, tak se urazí a jsi nevděčná, někdy i nevděčný fracek a to i po třicítce, alespoň v mém případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.3.16 16:27

Zkus ji to říct, šetrně. Když to pak nosíš, třeba si fakt myslí, že ti to tak vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.16 16:48

„a i když si přeješ konkrétní knihu a nic dalšího není třeba stejně dostane nějakou kravinu, o kterou nestojí.“ bohužel přesně tak to je…navíc jak říkám, ona si tím živí podle mě tu potřebu nakupovat oblečení. Za komára nemohla.

Právě, že nevím, jak zareaguje, když jí řeknu, že SPECIFICKY nechci tyhle levný hadry, jestli nebudu vypadat hamižně nebo něco, fakt nevím. Jestli neudělá menší škodu to prostě vyhazovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný