Jaké dárky pro IT šílence, prostě pro protějšek k Vánocům

14047
21.10.09 12:19

Jaké dárky pro IT šílence, prostě pro protějšek k Vánocům

ahoj všem
jelikož jsem měla vymyšlený dárek, ale manžův kámoš mu to vykecal / potřebovala jsem s výberem poradit, no tak jsem se blbec zeptala/ tak se obracim na vas. co letos k vanocum, beru vsechny navrhy

dekuji
B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
21.10.09 12:43

Takže dárky pro mého manžu byli

• vrtačka- ta se doma dost hodí
  • dlouhá peřina - bo má 197 cm a 2m jsou mu krátký
  • pohodlné křesílko k PC doma - no teď ho využívám víc jak on :oops:
    a letos dostane pod stromeček novou manikůru, bo jak furt buší do klávesnice, tak si potrpí na upravených nehtech (jak jsou delší a nebo má záděru tak šíleně vyšiluje a furt mi bere moji:lol: )

a co dál dámy? taky si nechám ráda poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
21.10.09 12:56

Dárky pro IT šílence by mě taky zajímaly (můj tatínek)…pro manžela taky zatím nevím.Vyčerpala jsem všechny své síly na vymýšlení dárků k třicetinám, co měl v létě (největší úspěch mělo předplatné oblíbeného časopisu, polohovací křeslo na balkon a lístky do divadla, kam jsem tedy bohužel nakonec nešli, protože Dorka cvičnou noc u našich neustála 8) ).
Takže nějaký tip by se mi hodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.10.09 13:18

tak pro tyhle typy…veskera elektronika vetsinou potesi (telefony, ipody..atd)…nejaka nova dobra hra na kompl…zalezi kolik penez do toho chces vrazit…novou laserovou mys…playstation je taky dobra hracka pro chlapy…je toho fura…ted me zrovna nic takhle z fleku dalsiho nenapada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.10.09 13:21

Můj chlop je taky ajťák :) Vzhledem k tomu, že mají letos děsně práce a budou jí mít ještě víc na začátku příštího roku, jsem těžce v klidu, bo vím, že mi nestihne koupit dárek - takže mě pro něho stačí blbina a vím, že potěší :) Sobě od něho asi něco koupím, z toho, že mi má co dát pod stromek má vždycky největší radost :D

Určitě mu budu šít pouzdro na doklady - takovou tu pánskou „kabelku“, asi dostane nějaká trička - s holkama mu na ně něco namalujeme a protože mu v Práglu na služebce vyčórovali kabelu s věcma, dostane i nějaké praktičnosti. A pokud vymyslím ještě něco, bude spokojený :) Ty velké věci stejně koupíme spolu mimo Vánoce :) Teď má v plánu nový objektiv 8O - ale až po mém stroje :D Takže my - jak vidíte - bereme Vánoce dost s rezervou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.10.09 13:24

Já mám políčeno na tyhle „bačkory“ http://www.hudy.cz/…tie-iii-men/ , protože manžela zebou nohy, když v noci buší do klávesnice. Napadlo mě to, když jsem je viděla v reálu, hned jsem si na něj vzpoměla. Myslím, že zakovýhle dárek opravdu nečeká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.10.09 13:26

Já objednala powerball,je to taková koule,se kterou točíte zápěstím a musí se hoodně rychle,a počítá to otáčky. Přítel si s tím hrál u známých a byl nadšený :lol:
 http://www.sportobchod.cz/…0-hz-pro.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.10.09 13:33

Ten powerball máme doma,super věc,už ho točí i Lukášek.
Muž si hned na netu našel kdo má jaký rekord,aby měl co překonávat.

• Citovat
  • Upravit
9865
21.10.09 13:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.10.09 13:43

Já pořeším asi bezdrátovou myš, drahý už je z drátu na prášky a furt o ní mluví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
21.10.09 14:18

teda ten powerball to je ale kravinka :-D musi z toho bolet dost zapesti ne?

to mi prijde levnejsi varianta relaxacni koule do ruky hehe

Muj muz ma taky podobnou praci jako IT, ale musim rict ze koupit mu neco v tomto stylu tak by mne asi nemel moc rad :-D jednak mam pocit, ze bych nikdy nevybrala presne to co by si vybral on a jednak si stejne vsecko koupi sam, protoze to pro praci proste potrebuje.

Takze takove jako treba kabela na notas, usb flashky atd nemaji sanci…Nejake skiny na notas by si nikdy nenalepil a bezdratove mysky nesnasi :-D

ale nasla jsem treba vysavac na klavesnici hehe, taky usb lampicku atd…ale to jsou takove kravinky.

letos si chcem koupit kavovar coz bude big investice, takze to vidim na nejake drobnosti.

rad vari, tak to vidim na nejakou spesl panev,keramicky nuz nebo vychytany mlynek na pepr.

jo vlastne mne napada jeden tip. Bud digitalni ramecek na foto a nebo digitalni album. ja dostala takovy pidi usb privesek na klice kam se daji nahrat fotky,jsou tam i hodiny. Tak to je treba fajn vec.

N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.10.09 14:25

Pro IT nadsence me napada USB lednicka na plechovku piva. :)

Jinak ja letos darecky beru tak nejak hopem, takze pro manzu mam pyzamo, hru Cesko, kosmet.tasku na hygienu, kdyz chodi na skvos (ta stara se rozpada) a do ni sprchovy gel a deodorant a pak jako vtipek toaletak se sudoku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
21.10.09 15:26

Tak to já jsem v háji, protože drahouš si nadělil nový noťas s celkem slušnou výbavou. Ale ten vysavač na klávesnici mě zaujal.

Jinak to vidím na strojek na vlasy a touží po lampičce na pracovní stůl, co si vybral, tak asi to a nějaké další drobnosti v podobě ponožek a spodního prádla.

Nejraději bych mu ale nadělila pozitvní TT. :oops: To byl Ježíšek 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
21.10.09 16:50

Lesino taky už u nás byli vánoce, kdy já jsem dostala knihu 100+1 nápadů na orig. tričko a on časopis 100+1 :lol: Nejsme malý a zatím je klukům úplně edno co dostali pod stromeček rodiče, rozbalují každý dárek co tam najdou…docela se těším…

Co takhle nám zabalit pod stromeček nové Emimino??? To by byl fajnový odklad :wink:

Jumo ty bačkory doma máme a je fakt že to sice vypadá směšně, al eje to fakt funkční a manžel si je nazouvá docela často :wink:

Anguo - bezdrátový maus je dobrá věc, ale pořiď zrovna min. dva páry nabíjecích baterií, bo je to šílený žrout baterek. Máme bezdrát i klávesnici a baterky jsou teda velmi vytížená věcička :lol:

LuciL tak na ten tvůj dárek držím palce to je opravdu krásný dáreček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
21.10.09 16:58

Lacenko, legračnější než v tlustých pletených podkolenkách (aktuální stav :lol: ) snad ani být nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný