Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás teď letí kočička Kitty a to cokoliv, například bych koupila sponky, gumičky do vlasů, případně peněženku, batůžek, deštník, šátek, polštářek, pastelky a omalovánky(dají se najít na netu a vytisknout)
Pak už mě napadají jen hry a hračky, ale to zase nevíte, co už doma mají a co ne.
Gelové fixy a blok s princeznama nebo koťatama nebo koněma. U nás by si radostí cvrkla do gatí čtyřletá i šestiletá a nezhrdla by ani dvouletá. A je zcela jedno, zda je už mají doma nebo ne.
Minulý týden jsem koupila velkou
u (cca 40 ks?) za 99 v Penny ![]()
L.
U nás (5let) letí vodové omálovánky. Dcerka k nim sedne, 2hod. o ní nevím a je „vymalováno“
. Pak obrázky visí na šňúře jak velké prádlo. A jedny dostala opakovaně a vůbec to nevadilo. ![]()
Zrovna jsem minulý týden kupovala pro kamarádky 4letou dceru, jdeme na oslavu narozenin!
Sama dcru nemám a taky jsem akorát nemohla moc utrácet, tak jsem to vyřešila v Tescu takhle:
Jinak vím, že si ta holčička taky moc ráda maluje a pak u ní letí všechny zmenšeniny dospěláckých věcí - kuchyňka, malá uklízečka, doktorka…
Dcera má za měsíc 5té narozeniny. Není zrovna princeznovský typ. Nemáte nějaký nápad?
Díky
TerezkaBrno píše:
Dcera má za měsíc 5té narozeniny. Není zrovna princeznovský typ. Nemáte nějaký nápad?
Díky
Co Little pet shop? Ty pejsci a kočičky......To ted docela letí, my jsme zrovna princeznovský typ, kamarádky holka ne a miluje petshopáky ![]()
Dcera si k Vánocům nejvíc přála robota, až tak není princeznovský typ
. Takže s pejskem bych neuspěla. Možná by to chtělo nějaký tip pro klučičí hru
![]()
TerezkaBrno píše:
Dcera si k Vánocům nejvíc přála robota, až tak není princeznovský typ. Takže s pejskem bych neuspěla. Možná by to chtělo nějaký tip pro klučičí hru
![]()
Moje malá je čert (4 roky) a u nás letí domcí zahradnické potřeby
žádné bábovičky - lopata, hrábě
plastové a ryje si v písku. Ona je sice divoch, ale miluje sázení ![]()
Pak u nás frčí traktor - naložit náklad - vyvést - udělat borčus a zas znova. A nebo doktor - kufřík a potřeby. Takže má spoustu náplastí, co jsou u ní potřeba ;D a lepíme - kolena, čelo
a to ne jen tak, ale ona je věčně doškrábaná.
Teda před lidma je hodná a já vypadám jak tyran matka ![]()
Ale jsou jí 4 no. Ó prosím ať je Beátka hodná princezna ![]()
Ahoj, naše dcera dostala kolo - 20 a pak můžu doporučit Dostihy a sázky junior. Na tom teda ulítává a hrajeme téměř denně. Jinak má taky ještě ráda lego, puzzle apod.
Díky za tipy. Většinu věcí už máme, sázky a dostihy by mě nenapadly, kouknu na ně ![]()
Jinak jsem už koupila Phlat Ball Junior a modelínu Play-doh se zmrzlinovým setem.
Pokud budete mít někdo další tipy, sem s nima, budou se hodit na Vánoce ![]()
Nase male jeste ocenila takovou hlavu, ktere mohla ruzne cesat ucesy, pridelavat pricesky, barvit vlasy a dokonce i strihat… to jsme o ni tri dny skoro nevedeli!!! ![]()
Dobrý večer,
večinou maj rád holčičky panenky barbínky nebo plyšácky mám sestru a ta má dvě holčičky jednu starší a jednu mladší takže vím o čem mluvím nebo takové ty malé zvířátka lps litlest pet shop
![]()
Dobrý večer, potřebovala bych radu… Hledám dárek pro 5ti letou holčičku. ma spoustu petsshops zvířátek, heslo jisty ma taky mraky, panenku Barbie-nejaký mořský model dostala už za očkováni…a já jsem v koncích… Mám pro ni jen gumicky do vlasu.. Jinak mají zahradu, psa atd a jeji matka říkala ze stavi nejaka blbost…ale vzhledem k tomu ze je to rodina tak si nevím rady…dekuji za tipy. klara
Proím o nějaký tip na dárek pro 5 letou holčičku, je to kamarádka od syna a vůbec nevím co koupit za dáreček na narozeninovou oslavu. Vůbec nevím co má holčička ráda a neznám ani rodič. prostě jsme jen byli pozvaní.
Děkuji