Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@xjuklickova - případně manželova rodina se složí na albi kouzelné čtení..
@xjuklickova Vali řekla že chce všechno
, kluci prý zlobí tak na ty se ježíšek vyprdne a u stromečku budou plakat
a sehnala jsem jí plyšáka Rebeku z prasátka Pepa tak to bude asi velká radost ![]()
@zrcadlo Nemyslím si že by děti byli ošizené, já jako dítě měla prostě to tak že ježíšek přišel na štědrý den a nadělil dárky. Zazvonil zvonečkem, my nechápali jak se tam ty dárky objevili… a byli tam dárky i od babiček, dědečku… bylo to super…a neměli jsme pak nikde dál dárky.. ještě na nový rok. Chci ať moje děti mají takto ty vzpomínky stejně, dárky na štědrý den… po štědrovečerní večeři. A spoustu věci dostávají i mimo vánoce, jednu babičku mají dál, jezdí jen párkrát do roka a vždy přinese dárky pro děti a to mají prostě od babičky… a pak jsou narozeniny, tak ví co mají od babičky, od maminky a tatínky… atd. a pak jsou prostě vánoce a to mají prostě od „Ježíška“. Mám vánoce z dětství zafixované jako hodně krásně období.. tradice, stromeček, večeře…zvoneček…dárečky…ale ty opravdu jen na 24.12 a nevidím na tom nic zlého.
@zrcadlo a nemají na milost udělené narozeníny… máme jednu babičku 400km daleko, tento rok to bude tak že se uvidí až kolem února… to už je divné dávat dárky od Ježíška. Druhou babičku máme v domě o patro níž, na štědrý večer jsou s námi, dárky tedy budou pod jedním stromkem. Babička co je s námi často dá dáreček malý, laskominku. Babička co je dál a přijíždí párkrát do roka vždycky děti obdaruje… děti opravdu nejsou ošizené a řekla bych že mají nadstandart:-) a vánoce jsou pro mě něčím opravdu kouzelným… a chci at mají vzpomínky takové jako jsem měla já a toho 24.12. at je pro ně něčím významným. Smutné to rozhodně nemají ani děti ani prarodiče.
@Káťa19 - vydrží u toho i sama..A dvouleťák si to skládá taky
Za mě doporučuju ![]()