Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vím, že téma svatebního daru tu už bylo několikrát, ale ani v jednom jsem nenašla to, co potřebuji. Mám rozvedenou kamarádku, která se teď tajně podruhé vdala. Chtěli jsme jí ještě s jednou kamarádkou koupit nějaký svatební dar, ale spíš symbolický. Domácnost už má vybavenou a zařízenou, tak tam asi nic, album na svatební fotografie taky ne, protože fotek asi moc mít nebudou, penízky dávat nechceme. A tím moje fantazie končí. Prosím, kdyby jste měl někdo nějaký tip, tak sem s ním. Děkuji.
Co treba nejaky darkovy certifikat - do restaurace nebo na spolecnou masaz. Nebo vstupenky kamkoliv - muzikal, divadlo. Zalezi, kolik chcete investovat. Nebo nechat upect nejaky pekny dort…? Tim i ma fantazie konci.
Jana.
Nemají nějakého společného koníčka, zálibu?
Třeba jestli rádi turistiku, tak nějakého pěkného průvodce po Čechách, nebo tu knihu Toulky po Čechách, případně cyklomapu nebo pumpičku a
u na lepení na kolo (ať jim to spolu dobře šlape)
nebo třeba sehnat takovou tu obrovskou osušku pro dva (asi 1,2×2m) - jednou jsem jí viděla v obchodě, ale je to už dávno, možná bych toho vymyslela ještě víc, ale bohužel je málo času.
Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:32
Pokud nemají problém s alkoholem, co láhev dobrýho vína? Nebo něco, co mají rádi - k jídlu, svíčky, možná kytka v květináči…
adoptovat jim zvíře v Zoo (jde to na „novomanžele XY“) - náš oblíbený svatební dar ![]()
Děkuji všem za rady, nakonec vyhrál poukaz na vířivku se šampusem a večeři při svíčkách. Malá náhrada za svatební cestu, na kterou nepojedou. Tak aspoň hezký novomanželský večer.
Nápad s adopcí zvířátka se mi moc líbil, ale poblíž žádná zoo není. Škoda.