Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky,
potřebuji typ na dárek pro šéfa. Narozeniny se kvapem blíží a já fakt nevím
. Je to skvělý člověk, perfektně s ním vycházím, tak proto to tolik řeším. Ale na druhou stranu, aby to nebylo moc drahé - tak nanejvýš 500 Kč. Poradíte něco?
No napadá mě nějaká láhev - víno nebo třeba whiska, podle toho co pije, pokud chceš něco originálního tak tady je prá tipů, ale ne všechno se vleze do fin. limitu:
Šéf od nás dostal Parker propisku s jeho vyrytou přezdívkou (ale skládalo se nás vícero, takže pak částka na jednoho nebyla až tak velká), když loni odcházel do jiný pobočky dostal (krom jinýho) od nás titulní stránku časopisu People, kterou vytvořil jeden kolega, vložili jsme tam jeho fotku jako hlavní a pak i fotky lidí z týmu s různými titulky a komentáři. Udělali jsme paspartu a dali do klipartu, takže se to dalo zavěsit na zeď (do nový kanceláře) ![]()
Před dvěma lety od nás dostal hrníčky s našima fotkama - na každým byla fotka jednoho z členů týmu a jméno dne v týdnu (tedy jen pondělí až pátek, bylo nás tenkrát 5 a hlavně domů by si to asi nebral)
Napadá mě ještě pouzdro na vizitky, kam se dá taky něco vyrýt. Nebo třeba něco, ve vztahu k jeho zájmům a koníčkům
nepřihlášená Sandra
Mně se třeba líbí tenhle rozhodovač
něco podobného dostal brácha v práci
http://www.darky2000.cz/rozhodovac-1 dělá v „pošahaný americký firmě“ a takovéhle „manažerské rozhodování“ se u nich nosí.
![]()
Můj stejně starý manžel mi tu po mém dotazu, co by se líbilo jemu, básní o nějakém erotičnu - ale za 500,– nevím nevím … tak předplatné NEI reportu… ![]()
Eva
My dali majiteli k 40tinám striptérku z krabice, složila se na to celá firma, no, byla moc hezká, ale popravdě řečeno si to asi moc neužil
).
K 45tým narozeninám jsme s holkama v účtárně vymysleli něco, co nás nestálo ani korunu, jen trochu času a ještě jsme si u toho dost užily zábavy … vymyslely jsme taneční sestavu na písničku „money, money ..“ od Abby, půlku jsme tancovaly na židlích, půlku na zemi, bylo to naprosto super, podle šéfa to byl ten nejhezčí dárek, co kdy dostal
ještě teď na to s láskou vzpomíná
a při každých dalších narozeninách se ptá, jestli budem tančit
Jen jsme se trochu výrazněji oblíkly, nalíčily, někdo dal paruku, a bylo fakt úžasný (byly jsme čtyři, ve věku cca 30 let
)
Ale je potřeba teda víc bab
A brát to s humorem a nadhledem ![]()
Me se osvedcily poukazky - na masaz, saunu, tenis… Zalezi, co ma rad.