Jaký dárek tátovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xxZuzana
31.1.11 10:12
dzarunka píše:
už od nás dostal například autopotahy,zubní el.kartáček+náhradní hlavy+balíček ústní hygieny,prášky a léčiva nechce,je dlouhej-tak prodlouženou peřinu i s povlečením,různý ty kutilský krámy,do auta nic nechce,z kosmetiky taky není nadšenej,rád nosí kšiltovky-má už plno,hodinky má dvoje,ach jooo

tak nůž na krk a dokud neřekne, co chce, nepustit ho na zahradu :cert:
Co nějaká elektronika? Radiobudík, meteostanice, hodiny, alarm, lapač hmyzu

• Citovat
  • Upravit
1938
1.2.11 12:06

No pro takovy lidi je radost darky vymyslet :cert: To nemyslim nijak zle, jen ze takovy mam v rodine taky. My letos tatuldovi koupili chemicky balicek - zije sam, takze nejaky uklidovy prostredky a hlavne odvlhcovac, ma v byte vysokovou vlhkost. Na narozky nejaky filmy na DVD, knihu - nastesti cte :roll: Jinak vetsinou chodim po obchodech a vetsinou me neco padne do oka. Takhle u stolu se me to vzdycky blbe vymysli, ale je to samozrejme pohodlnejsi, nez nekde litat shanet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
1.2.11 12:24

Teda to je jak můj táta. Je v důchodě, nemá žádného koníčka, kromě toho že chodí na houby a na to už od nás dostal kompletní výbavu :-) DVD,CD nebo knížky proto dostává při každé příležitosti, tak už se mi to nezdá jako moc vhodný dar, navíc taky proto, že ho nové CD baví tak týden a pak ho někam šoupne a práší se na něj. Co dostal filmy k Vánocům tak ještě neviděl ani jeden a to je celý den zalezlý doma a čučí. Na kutilství ho poslední dobou taky zrovna neužije, nějak ho chytl důchodový splín či co. Vońavky ani jinou kosmetiku nepoužívá, 40 let se holí stejnou značkou holícího krému a používá stejné žiletky, nepoužívá ani vodu po holení. Oblečení se mu moc nakupovat nedá, za 1. kvůli odhadu velikosti a pak má taky jiný vkus. Naposledy jsem mu dala košile a těch už má taky tolik, že pro příště už je zvolit nemůžu:-D Nějaké deky, televizní pytle a podobné zahřívačky taky nepřichází v úvahu, protože můj táta je posedlý větráním a pořád jenom chodí a otvírá okna, takže zimou netrpí :-D Hodinky má, budík nepoužívá protože nemusí vstávat a máma si nařídí budík na mobilu. Masáže, solné jeskyně a já nevím co za aktivity nevyhledává. Poukázek na večeři nebo tak jsme jim už taky dali spoustu, to je pořád dokola. Protože špatně slyší, tak ani nechodí do kina nebo do divadla. No prostě…radost vybírat dárky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.2.11 14:33

:mavam: uf,tak jsme něco vymysleli......pořád si stěžuje,že se válí všude plno dvd a zbytečně,že koukne na film jednou dvakrát a už se na to nedívá nebo že si jen nahraje film z TV na který nemá zrovna čas koukat.....takže dostane FLASH DISK a je to :palec: ještě k tomu maličkost a máme zas do Vánoc pokoj.....ještě má teda tchán,ale sleví letos s tchýní 60. takže dostanou od všech poukázku do lázní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mkrch10
17.12.12 18:44

Mám 50 letého taťku a fakt nevím co mu mám vyrobit finance nemám velk tak něco vyrobit protože je mi 13 let takže ale co vyrobit fakt nevím nemáte nějaký nápad?

Míša :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný