Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
moc prosím o radu, mám 10letou neteř a nevím, jaký dárek pod stromeček mám koupit. Když byla ještě menší, tak to bylo bez problému, ale nevím, co teď frčí mezi těmito slečnami. Kdo máte prosím přibližně starou dceru a co jim budete kupovat na Vánoce. Moc děkuji za jakýkoliv tip.
Kari,tak jen doufam, ze nam nekdo poradi, protoze mam uplne stejny problem…na narozeniny sem ji koupila stribrny prstynek
dceři jsem k narozeninám dala zlatý řetízek s kotátkem - moc se líbil. Nedávno dostala také vůni Chupa chups a ze všeho nejraději má knihy - strašidelné příběhy - úspěch měla Koralina ( natočeno i jako anim. film).
Nic nezkazíte ani nějakým tričkem či pletenou čepicí s rukavicemi.
Něco s tématikou Hanah montana, high school musician (jestli to dobře píšu
). A pak ozdoby náramky, stuhy do vlasů,… Už ne dětský, pěkný jsem koupila v tescu.
Též jsem chtěla poradit Hannah Montana - to prý frčí dost - se bavily známé, že holčičky tohoto věku, co mají v rodině jsou z toho úplně hotové ![]()
jezis holky o nejake hanach montana slysim poprve, no ja uz to slysim, az mi dorostou deti do puberty, jak budu slychavat no mami ty jsi ale out ![]()
a co se s tou hanach treba prodava a kde?
Hoď si to třeba na Mimibazaru - 524 výsledků mi to našlo ![]()
Já jsem to taky předtím neznala, ale zrovna na to šla reklama v telce, že si můžeš udělat vlastní triko nebo co to bylo a pak se o tom bavily ty známé. Jinak vůbec nevím, o co jde, jenom že to frčí
![]()
Kurnik, jsem nečekala, že budu out už takto brzy…
![]()
Aha, takový popový Batman je to
http://cs.wikipedia.org/…nnah_Montana
Angu, popový Batman
.
Ale vlezla jsem sem, abych taky poradila Hannah Montana. Neteři je sice teprve 6, ale taky to strašně miluje, tak si myslím, že nějaké tričko nebo penál s motivem HM určitě zaboduje.
Ahojky, tak já mám od kamarádek 2 holky ve věku 6-7 let a 1 ve věku 10 let. Od nich teda vím, že ty mladší jsou paf z Hannah Montana a ta starší „hltá“ High School Musical a ještě nějaký seriál H20. Tak bych možná pro 10letou mrkla na to HSM. No a taky jí vždycky udělám radost knížkou a hlavně oblečením - v 10 už je to prostě malá parádnice, jen už nechce všechno růžové, s medvídkama a tak - už chce „dospělácké“. Jo, a taky měly úspěch takové ty kolečka na boty ![]()
Ach, hanah montana je pro tu mou out.
v dnešní době zabodují tablety a netbooky taky hlavně mobily s androidem.pak knihy a zlato a nějaké hadry. třeba i čtečku, až půjde na střední bude ji chtít. anebo do letalda nebo do auta na cesty. montana a HSM a H20 jsou pro malý mimina ![]()