Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás se teď nejvíc osvědčil volant/hrazdička na kočár od ELC co jsme kupovali pro mladšího
Či spíš jakýkoliv volant, protože po panýlku z chodítka jde taky jak husa po flusu
Ještě má rád dětskou pokladnu a různý napodobeniny domácích spotřebičů (škoda že to je většinou růžový) a dřevěný vláčky.
U nás teď u obou boduje plastelína Play Dough se strojem na výrobu zmrzliny … Dále Hot Wheels, Supermag, puzzle, boby, toho by bylo ![]()
Martina
nas malej si ted taky docela hraje na neco „jako“ a u netere ho uplne nadchnul domecek pro panenky
, tak jsem mu objednala takovou drevenou farmu se dvema domky a obyvateli a zviraty, miluje traktory , bagry - kdyz koupime neco od Bruderu , tak mame uspech zarucen
. ale bavi ho ted i treba tohle a tomu podobne.Mame pro nej jeste puzzle (uz trosku mensi dilky) a nejake doplnky k vlackodraze …
My dali teď Vojtovi ke 3. narozeninám CD Petra Skoumala Když jde malý bobr spát - nečekala jsem, že to bude mít takový úspěch
Musíme to pouštět každý den, někdy i 4×
![]()
Adámek si nejvíce vyhraje s dřevěnou vláčkodráhou.Budeme dokupovat další dopňky.Přeje si moc auto na dálkové ovládání.Ale ta běžná se mi zdají pro větší děti.Na MM jsem koupila Bleska z té pohádky o autech.Mimochodem,u nás moc neletí,ale to autíčko se mi pro 3 leťáka líbilo.
Jinak máme taky lega i obyčejnější stavebnice,kolo,koloběžku,knížky,gumová zvířátka,dinosaury-ty teď u nás frčí,nářadíčko,různé puzzle a skládačky,domino,kloboučku hop,pexesa.Teď ho baví stříhat a lepit.
Adámek má vždy chvíli období,kdy ho baví něco a pak to zase vystřídá.Teď už si pohraje s více hračkami současně.Vymýšlí a kombinuje.
Já jsem ještě koupila pastelky do vany,zažehlovací korálky,ty větší-od 3 let.Přemýšlela jsem o dětském počítači,ale nelíbíse mi,že mají všechny tak malý display a nic moc grafiku.
ahojky,
my pro starší k letošním vánocům a narozkám, které má v lednu, chystáme toto:
dřevěná vláčkodráha (prosadil manžel, asi aby si měl on s čím hrát:))
koloběžka s nafukovacími koly (kolo máme od loňska:)) lyže s medvídky (já jsem bývalá závodnice, tak chci začít co nejdřív:))
duplo
stavebnice blok - flora (jeden blok už máme a dost jí to baví, tak dokupujem)
jinak jí hodně baví modelovací hmota - máme k ní vykrajovátka, tak vykrajujem, navlíkání korálků, malování (kdyby se teda naučila držet tužku, bylo byto lepší:))
Diky za napady.....KOlo mame, auticko na ovladani dostal ted k narozkam…POkladnu taky mame i s nakupem…tak premyslim o te special.plasteline nebo vlackodraze…A co jsou to ty pastelky do vany a zazehlov.koralky??Diky ELA
MOc prosím, kde jde sehnat Hrazdička volant ELC? Nemůžu nikde najít moooc děkuji. Sikyrova.klara@seznam.cz
AHOJ HOLKY, POTREBUJU PORADIT CO MALYMU K NAROZKAM, HRACEK MA HROMADU, KOLOODRAZEDLO I KOLO MA TAKY, DUPLA PLNOU BEDNU, VLACKY TAKY. VLASTNE VSE MÁ
NAROZENINY MA V ZARI ALE UZ POMALU CHCI ZACIT SHANET, BUDU MUSET PORADIT I BABICKAM ATD. UVAZOVALA JSEM O TRAMPOLINE ALE TA ASI PADNE, PROTOZE NEVIM KAM BYCH JI NA ZAHRADE DALA. MALEJ MA RAD BAGRY, TRAKTORY A RUZNE STAVEBNI STROJE ALE JAK RIKAM VSEHO MA HROMADU, KNIZEK O TOMHLE TAKY, JA FAKT NEVIM
CO KUPUJETE VY??
Co takhle něco na vysílačku? Nebo sekačku na zahradu. Nebo pak nějakej výlet…
@audik auta na ovladani uz taky ma
a sekacku taky a jen se mu tam vali. no vylet dobry, ale to mi neprijde moc jako darek pro maly decko, na vylety jezdime často. ja fakt nevim, myslela jsem jestli třeba něco neudelalo radost vasim detem, je to hruza když ma fakt kazdou kravinu ![]()
A skládá rád puzzle? Co knížku s puzzle. Našemu budou taky v září 3 roky
a teď ho tak chytly puzzlíky, že knížka s nimi určitě bude super dárek.
AHojky vsichni,napiste mi prosim tipy na darky na VAnoce pro 3-letaka. Lego DUplo mame a uz objednavam dalsi sadu, v planu je i autodraha CArrera. Jenze kupuju darky i za babicky a tety,tak toho musim vymyslet vic.Diky moc.Ela