Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, co myslíte - mohli by si s tímhle umět hrát tříletí kluci http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ? Chlap mi tvrdí, že nebudou vědět co s tím - že tak malý děcka ještě nemají představu, jak si hrát s rytířema. Ja si zas myslím, že když by mohli sestřelovat ty rytíře z hradeb, že by je to mohlo bavit ![]()
Potřebuju něco pro kluky ke třetím narozkám - lega máme mraky, vláčkodráhu taky, aut spoustu, kola už taky dostali. Věci na zahradu jako je trampolína zatím kupovat nemůžem - zahrada bude hotová nejdřív příští jaro. Tak mi nějak dochází inspirace, co jim dát… ![]()
@mona77 zrovna na tohle jsme teď narazili na dětským dnu a našemu mláděti se to strašně líbilo, ale nejvíc teda to střílející dělo. A on má celkově rád když může něco otvírat, zavírat, štelovat. TAkže u nás by toto uplatnění rozhodně našlo ![]()
@audik píše:
@mona77 zrovna na tohle jsme teď narazili na dětským dnu a našemu mláděti se to strašně líbilo, ale nejvíc teda to střílející dělo. A on má celkově rád když může něco otvírat, zavírat, štelovat. TAkže u nás by toto uplatnění rozhodně našlo
Oni k tomu prodavaji i katapult, tak si myslim, ze kdyz to zkombinujem, tak ze by to mohlo mit uspech.
Tak jsem rada za kladny ohlas, diky ![]()