Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kamilko: V 21. století věřit na pověry? Přijde mi to trochu zcestné.
Tess: Projdi několik půjčoven, neboj se zkoušet a uvidíš, jaké se ti zalíbí
Jo a neboj se velikostí, určitě se vejdeš ![]()
Tak jsem narazila na tuto diskusi a připojuji se,že modré šaty ne.Ne že bych byla až tak pověrčivá,ale já se poprve vdávala v modrých šatech,které jsem si navíc šila sama,byly modřiny a spousta slz.No možná to byla náhoda,ale já bych do modrých nešla,je tolik krásných barev.
Tess, tobě se fakt střídá negativní s pozitivním, viď? Je skvělý, že jsi tak pěkně dopadla.
Ohledně šatů - šla bych do toho, v čem se cítíš dobře. V dnešní době je už možné všechno. Já se po druhé vdávala de facto v civilu, ale jestli máš chuť na bílé šaty, proč ne. Je to o vkusu, mně osobně se moc líbila ta džínová svatba tady přispěvovatelky ![]()
A cerveny saty jsou krev!!!
Holky, proboha neblbnete, saty za nic preci nemuzou… Spis bych si dala pozor na volbu toho, komu rikam ANO ![]()
Mam kolegyni, ktera se vdavala podruhe, bylo ji urcite pres 40 (pac mela dva dospele kluky) a vdavala se v klasickych bilych satech z pujcovny. Navic je drobna a vypada mladistve, tak proc ne.
Ja se vdavala, saty jsem mela z pujcovny Chiq (jestli jeste existuje) a mely spoustu velikosti 44 i 46 a pak i vetsi.
Kdyz jsem pak vybirala saty se segrou, tak ve vetsine pujcoven meli bezne 46 i vetsi velikosti. Hodne vyberem se mi libila pujcovna Adina.
Já bych chtěla na druhou svatbu spíš nějaké elegantně letní šaty, abych je užila případně i jindy. Ale zatím jsem nic hezkého nevykoukala… Plánujeme letos v červnu, snad do té doby něco objevím
.
Ale pokud chceš bílé, rozhodně bych do toho šla, je to tvoje svatba a ty si jí užij. Já na první svatbu měla bílé s červeným a byly fakt moc krásné, klidně bych si je vzala znovu
.