Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit co koupit neteři k šestým narozeninám. Hraček a blbostí dostane spousty…V záři jde poprvé do školky, tak něco co by se jí tam hodilo. Myslela jsem třeba nějakou sukýnku, nebo zástěrku, ale prý v tom ve školce nikdo nechodí, jen v tepláčkách a ty ji nakoupí maminka do zásoby. Můžete mi poradit? Co třeba zásobu sponeček a gumiček…zatím sice chodí jako „čavera“ ale snad se do školky už bude chtít líbit a nechá se učesat
předem děkuji za tipy ![]()
Tak já tedy nevím, ale u nás ve školce holčičky nosí běžně sukýnky a šatičky. Přes zimu pod nimi mají punčocháčky. Ale v tepláčkách jsem holčičky u nás snad ani neviděla, jen na ven ![]()
A jde do školky jako úplně poprvé? S tím jsem se ještě nesetkala v šesti letech. Ale pokud tam bude i spinkat, tak bych třeba koupila nějakou hezkou noční košilku, nebo plyšového mazlíka do postýlky, ať jí tam není smutno
A nebo třeba nějaký hezký batůžek na výlety…
Holčička už asi bude předškolanda, ne? U nás chodí předškoláci na výlety a různé akce i dvakrát za měsíc, takže šikovný batoh se určitě hodí.
A u nás do školky si musíme kupovat i pastelky, nůžky, lepidla, barevné papíry, atd,,, tak ani výtvarné potřeby nejsou od věci, ale záleží na tom, jak to chodí ve vaší školce…
Batuzek je supr, ten bych koupila! ![]()
Nebo peknou lahev na piti na vylety, krabicku na svaciny, penezenku…
No právě že druhá neteř ve školce nechodí v ničem jiném než v sukýnce
A ano jedná se o předškoláka a do školky jde poprvé, teda po druhé ( ve třech letech a po špatné zkušenosti s učitelkou odmítala chodit). Jinak spát v ní taky nebude. Na ty výtvarné potřeby, nebo výlety se zeptám. Fajn nápad, to mě nenapadlo.
Ahoj, naše dcerka když šla do školky tak dostala od babičky pytlík na náhradní oblečení. Aby se jí to neválelo v budlíčku v šatně jen tak. Je kožený a uvnitř má látku. Takže se jí to nepromočí když to pověsí vedle mokré bundy.
Jinak bych klidně koupila i nějakou sukni nebo co ráda nosí. Naše Kikina nosí zásadně jedině sukně a šaty. Tepláky max na ven.
A nebo mne ještě napadá třeba nějakou sadu na čištění zoubků a my máme taky v budlíčku hřeben a sprej na rozčesávání. Tak jí to nějak pokoupit a hezky zabalit.
Videla jsem kartacek na zuby s casovym spinacem - dve minuty blika a jak vypne, zuby jsou docisteny! To je taky dobry! ![]()
Ahoj, já bych zvolila klidně ty šatičky, pokud je nosí.. U nás holčičky v ničem jiným ani nechodily ![]()