Dárek do školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1168
17.8.12 11:12

Dárek do školky

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit co koupit neteři k šestým narozeninám. Hraček a blbostí dostane spousty…V záři jde poprvé do školky, tak něco co by se jí tam hodilo. Myslela jsem třeba nějakou sukýnku, nebo zástěrku, ale prý v tom ve školce nikdo nechodí, jen v tepláčkách a ty ji nakoupí maminka do zásoby. Můžete mi poradit? Co třeba zásobu sponeček a gumiček…zatím sice chodí jako „čavera“ ale snad se do školky už bude chtít líbit a nechá se učesat :-) předem děkuji za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
17.8.12 11:23

Tak já tedy nevím, ale u nás ve školce holčičky nosí běžně sukýnky a šatičky. Přes zimu pod nimi mají punčocháčky. Ale v tepláčkách jsem holčičky u nás snad ani neviděla, jen na ven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
17.8.12 11:24

A jde do školky jako úplně poprvé? S tím jsem se ještě nesetkala v šesti letech. Ale pokud tam bude i spinkat, tak bych třeba koupila nějakou hezkou noční košilku, nebo plyšového mazlíka do postýlky, ať jí tam není smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
17.8.12 11:27

A nebo třeba nějaký hezký batůžek na výlety…
Holčička už asi bude předškolanda, ne? U nás chodí předškoláci na výlety a různé akce i dvakrát za měsíc, takže šikovný batoh se určitě hodí.
A u nás do školky si musíme kupovat i pastelky, nůžky, lepidla, barevné papíry, atd,,, tak ani výtvarné potřeby nejsou od věci, ale záleží na tom, jak to chodí ve vaší školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.8.12 11:29

Batuzek je supr, ten bych koupila! :palec:

Nebo peknou lahev na piti na vylety, krabicku na svaciny, penezenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
17.8.12 11:38

No právě že druhá neteř ve školce nechodí v ničem jiném než v sukýnce :-) A ano jedná se o předškoláka a do školky jde poprvé, teda po druhé ( ve třech letech a po špatné zkušenosti s učitelkou odmítala chodit). Jinak spát v ní taky nebude. Na ty výtvarné potřeby, nebo výlety se zeptám. Fajn nápad, to mě nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
17.8.12 11:51

Ahoj, naše dcerka když šla do školky tak dostala od babičky pytlík na náhradní oblečení. Aby se jí to neválelo v budlíčku v šatně jen tak. Je kožený a uvnitř má látku. Takže se jí to nepromočí když to pověsí vedle mokré bundy.
Jinak bych klidně koupila i nějakou sukni nebo co ráda nosí. Naše Kikina nosí zásadně jedině sukně a šaty. Tepláky max na ven.
A nebo mne ještě napadá třeba nějakou sadu na čištění zoubků a my máme taky v budlíčku hřeben a sprej na rozčesávání. Tak jí to nějak pokoupit a hezky zabalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.8.12 11:55

Videla jsem kartacek na zuby s casovym spinacem - dve minuty blika a jak vypne, zuby jsou docisteny! To je taky dobry! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.8.12 11:58

Ahoj, já bych zvolila klidně ty šatičky, pokud je nosí.. U nás holčičky v ničem jiným ani nechodily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný