Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o tip, co dát manželovi k narozeninám.
Chtěla bych něco vtipného, originálního, ale využitelného. ![]()
Má rád přírodu, jezdí na skútru, chová slepice… ![]()
Dárky, které by chtěl si koupí - jsou většinou dost finančně náročné (člun, meteostanice…)
Děkuji za rady!
Ahoj, třeba by to tvého manžela zajímalo… tak jen tip.. Já svýmu manželovi koupila meteorit a 300 milionů let starou zkamenělinu a on je z toho nadšenej.. Ale chápu, že tohle baví jen někoho..
Trekové hole, vycházkovou hůl, holínky, nový lepší kapesný nůž - Wenger…
Já jsem příteli kupovala mafla(ale za asistence dědy)sama bych to asi vybrat nedokázala:)
To je motorová pila, hrozně si jí přál.......ale sama bych jí koupit nedokázala.:)
Meteostanici jsem viděla za 300, tuším u Spáčila
Ale nevím, jaká nebo jak kvalitní nebo jaké má funkce, v tom se nevyznám
@PaníBovaryová Dík. Koupila jsem mu nějakou asi za 1500,– předloni, ale teď má v plánu nějakou profesionální asi za 16 tisíc ![]()
@mary.27 Jo aha… No za těch 12 let co jsme spolu už jsem mu stihla dát i motorovou pilu, vrtačku… To já si troufnu i sama, ale už mi dochází nápady…
Všem moc díky za rady ![]()
Ahoj, co mu dát třeba kanistr s benzínem do skútru? To by nečekal a přijde mi to originální, vtipné a hlavně využitelné… ![]()
@midoo Tý jo, to je dost dobrej nápad… Asi mrknu na nějaký dobrý kanystr a zrovna ho naplním ![]()
Ahoj holky, řeším podobný problém, můj manžel bude mít letos 30 a fakt nevím, čím ho obdarovat ![]()
Na zážitky typu seskok padákem není, meteorit a zkamenělinu, jak tu někdo psal, už má - dokonce sám našel
- ale tohle už ho nebere.
Je docela velkej čtenář, má rád fantasy, ale zas je mi blbý dávat ke třicetinám jenom knížku.
Vím, co by si přál - bicí, ale na to fakt nemám ![]()
Tak jestli mi napíšete, co jste dávaly manželům vy, budu moc ráda za inspiraci ![]()
@Z.jev A co takhle čtečku elektronických knih?
Ke 30tinám jsem manželovi koupila mega sluchátka k domácímu kinu.
Aby mě nerušil ![]()
Balenka -tak jestli mu to nakonec dáš, tak mi napiš jaká byla reakce ![]()
Z.jev - Já jsem mu myslim dala k 30tým narozeninám Tablet.Ale ta čtečka by byla dobrá. I když myslim, že kdyby jsi sehnala náký knihy s fantasy, třeba mix různých a k tomu originální obal na knížku, tak ho to určitě potěší. Ještě by se dalo do toho obalu něco vyrít.
Já manželovi dávala ke 30tinám presovač a kéž by se mi ještě podařilo vymyslet podobně skvělý dárek ![]()