Seskok padákem dárek pro manžela

146
15.8.12 11:08

Seskok padákem dárek pro manžela

Chtěla bych pro manžela k jeho 35 narozeninám netradiční dárek. Seskok padákem! Láká ho vše adrenalinové tak si myslím že by to mohlo být krásné překvápko. Už máme objednanou chatu u Benešova na tu naší oslavu. Jen nevím kde v okolí Benešova by něco takového bylo, poraďte již vyzkoušené prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1348
15.8.12 11:19

Ahoj, u Benešova je letiště v Nesvačilech. Vím, že http://www.f-air.cz/ dělá vyhlídkové lety a tak. Tak kdyžtak zavolat jim jestli seskoky nedělají nebo o někom na letišti nevědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.12 11:25

Řekl bych, že se bude skákat na každém sportovním letišti…
Takže google sdělil že to je Bystřice u Benešova
nejjednodušší tam zavolat. Jinak další jsou Hořovice a příbram a tam se seskoky určitě dělají.
Nebo svezení v supersportu - ja se chystám Shelby a to si piš, že z toho by radost měl, teda pokud je na auta :?
 Pavel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.8.12 11:37

Tak to je škoda, že to máš do dost daleko do Kunovic. Já skakala minulý týden právě v Kunovicích, taky jsem to tam teda měla docela daleko (přes 130 kilaků..), ale vyplatilo se to, protože jsem měla seskok+video+fotky za 3890 Kč, což nemá konkurenci, ale určitě to bude časově omezená akce, bylo tam lidi jak much z celé republiky.. Přístup byl skvělý, všichni byli moc fajn, nezapomenutelný zážitek.. hned bych šla znovu a taky nad tím vázně uvažuji:-D Byla jsem www.oktandem.cz Pokud má tvůj manžel rád adrenalin tak bude nadšený:-) Hezky ty narozeniny oslavte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.8.12 11:41

Díky za typy, na to letiště u Benešova jsem koukala, volala a nikdo mi nezvedal tel. :( budu to zkoušet dál. Ráda bych to zorganizovala tak aby u toho mohli být všichni pozvaní. @LauJak takže to je opravdu hodně daleko :( škoda. Není tu někdo kdo by někde v okolí již seskok absolvoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.8.12 12:31

Já doporučuji Jump Tandem: http://www.jump-tandem.cz/…u-skocit.php, jsou to tedy Prosťějováci, respektive Brňáci, v Prostějově mají základnu a v republice jsou největší. Zajišťují sportovní parašutismus, pořádají ME a MS a další a dá se u nich skákat v podstatě na všech možných letištích v republice. Mají perfektní přístup, super domluva, byli jsme strašně spokojení, manžel nadšený a chystáme se tam znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
15.8.12 14:01

Se mnou dělala v práci holka, která se zabývá parašutismem profesionálně - jezdí i na soutěže (tedy neživí jí) :-) a doporučovala mi Příbram. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
148
24.8.12 09:29

Neni lepší mu zaplatit Skydive arénu? Tam je jistota, že se nic nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25211
8.9.13 14:12

LET PADÁKEM

Ahoj holky,
nevím, co manželovi k Vánocům a napadl mě LET padákem. Takový to, jak se rozběhnou a letí, ne seskot z letadla. Nevíte o něčem - Vysočina, Brno,…?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
8.9.13 14:28

Syn dostal 2 seskoky k 14. narozkám a byl spokojený. moc se mu to líbilo. zrovna tak se mu líbil i vyhlídkový let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.9.13 19:49

@avm3 myslíš paragliding? Manžel letěl v loni. Lítají u Bohdalova-kousek od ZR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25211
8.9.13 20:59

@goldenka Nevím, to se tak jmenuje??? :) Najdu něco na netu? Bohdalov dobře znám, pocházím z VM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25211
8.9.13 21:02

@goldenka Už jsem našla, díky moc. Jak za upřesnění, tak za tip :palec: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
9.9.13 08:17

@avm3 není za co, já to dávala manželovi taky jako dárek. Byl hodně překvapený. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný