Dárek imitace drahé značky

Anonymní
28.12.21 19:52

Dárek imitace drahé značky

Ahoj holky, dostala jsem dárek. Stylem se mi vůbec nehodí, nebudu to nosit. Nenosím ultra drahé značky. Toto kdyby byl originál, tak je za několik desítek tisíc. Bylo mi to nějaké podezřelé. Koukala jsem na internet, nesedělo mi celkové balení takto drahé věci… a jsem si téměř jistá, že je to imitace. Dneska jsem se viděla s příbuznou, která mě obdarovala a řekla jsem jí, že to asi neunosím, chtěla jsem jí to vrátit. Ale ona řekla, že to je teď hrozně moderní. Vůbec nevím, co s tím… zase je mi líto to vyhodit do popelnice…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
28.12.21 19:54

Tak to prodej, jsou lidi, kteri koupi i imitaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
28.12.21 19:54

Tak to daruj nějaké kamarádce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
28.12.21 19:57

Nevhodné dárky prodávám :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.12.21 19:57

Tak to daruj nějaké holce, která má hluboko do kapes. A bude vděčná za každý dárek. Taky si nepotrpíme na značkové, nepodporuji ani prodej imitací. Ale zas vyhodit novou věc, tak to mi příjde hnusné.
Pokud by se mi něco nelíbilo, nehodilo. Tak bych to nabídla zdarma někomu. Komu radost udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
28.12.21 19:59

Fake nebude nikdy moderní. Tak to někomu věnuj 🙋🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.21 20:04

No právě ani nevím komu bych to mohla dát/prodat. Nějaké kamarádce, to by mě hanba fackovala… asi bych to mohla dát na bazárek a tvářit se, že to je no name věc… a nebo tučně napsat, že to není original. Ale fakt nevím kdo by si to koupil…

• Citovat
  • Upravit
26856
28.12.21 20:13
@Anonymní píše:
No právě ani nevím komu bych to mohla dát/prodat. Nějaké kamarádce, to by mě hanba fackovala… asi bych to mohla dát na bazárek a tvářit se, že to je no name věc… a nebo tučně napsat, že to není original. Ale fakt nevím kdo by si to koupil…

Je to padelek nebo jen napodobenina. V tom je totiz rozdil. Padelek se tvari jako original (vcetne prvku dane znacky), napodobenina je podobna. Napodobeniny se bezne prodavaji, a kdo se neorientuje ve svete drahych znacek (coz je vetsina z nas), tak ani nevi, ze to je „dupe“ neceho draheho :nevim: Napodobenina byva opatrena znackou skutecneho vyrobce, nenese znacku originalu.
Mozna kdybys tady dala fotku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
28.12.21 20:14

Já bych to zkusila prodat někde na netu s tím, že to není originál. Určitě je spousta lidí, kterým fake nevadí nebo se o značky nezajímají. Za zkoušku nic nedáš.

Případně bys to ještě mohla věnovat třeba do nějakého charitativního second handu, jestli by to přijali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.21 20:18

Takze je to asi padelek. Vsude znacka, na zipech, vevnitr, na protiprachovem pytliku. I malinka oznaceni zvenku. Nechci davat foto, aby to tu příbuzná poznala…

• Citovat
  • Upravit
45689
28.12.21 20:19

Tak to dej do nejake swap skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
28.12.21 20:20

A? Chceš se chlubit?
Daruj to nebo výhod, nevidím problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9278
28.12.21 20:21

Já bych to zkusila prodat ;) hodně lidí to kupuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
28.12.21 20:21
@Anonymní píše:
Takze je to asi padelek. Vsude znacka, na zipech, vevnitr, na protiprachovem pytliku. I malinka oznaceni zvenku. Nechci davat foto, aby to tu příbuzná poznala…

Muzes to hodit do kontejneru s odevy od Armady spasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
28.12.21 20:24

Ja takhle jednou prodala kabelku. Byla to napodobenina a dostala jsem ji od tchyne, ktera byla skalopevne presvedcena, ze koupila original. No koupila to v nejakem butiku, ale do originalu to fakt melo daleko. A ta kabelka byla absolutne mimo muj vkus…No byla hned pryc a mela jsem nekolik zajemcu.
Normalne bych to hodila na bazar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný