Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moje sestry budou mít 18 let a mám problém jedné z nic vymyslet dárek. Jedna touží už dlouho po ukulele. Takže něco co se tomu vyrovná… Jenže sestra má tak akorát ráda Harryho Pottera. Má toho s ním spoustu. Na holčičí věci moc není a já nemám, žádný nápad.
@Ka378 píše:
Moje sestry budou mít 18 let a mám problém jedné z nic vymyslet dárek. Jedna touží už dlouho po ukulele. Takže něco co se tomu vyrovná… Jenže sestra má tak akorát ráda Harryho Pottera. Má toho s ním spoustu. Na holčičí věci moc není a já nemám, žádný nápad.
tak, když touží po ukulele, tak jí kup ukulele, já ho teď kupovala pro 6letou dceru, stojí 720 kč,
a druhé něco s Harry Potterem - toho existuje mraky,
teda ale mají dost dětské zájmy 18leté holky
![]()
no tak ale zas sem nebudou psát, „hej co mám dělat, jsem v 18 těhotná“
![]()
Jestli nechceš té druhé kupovat nic holciciho, když to nemá rada, a ani toho harryho pottera, tak kup třeba něco unisex, například nějaký městský batoh s rolovacim vrskem, to by se ji nelíbilo? A ty první vem to ukulele, nebo se na ne složte s rodiči ![]()
@stinga píše:
tak, když touží po ukulele, tak jí kup ukulele, já ho teď kupovala pro 6letou dceru, stojí 720 kč,
a druhé něco s Harry Potterem - toho existuje mraky,
teda ale mají dost dětské zájmy 18leté holky![]()
no tak ale zas sem nebudou psát, „hej co mám dělat, jsem v 18 těhotná“![]()
prý dětské zájmy
Na ukulele se snad skoro všichni učili hrát až tak v 30+ (napadá mě Pazderková, ale je jich mnohem víc, přijde mi, že každá česká herečka má jako zálibu ukulele, dle rozhovorů) a navíc mi teda až tak levné nepřijde, v hudebninách stojí klidně 2000, za pár stovek jsem ho viděla jen v Lidlu (jak tu jejich kytaru) a to je fakt tak pro to dítě leda. No a HP - mě absolutně míjí, ale spolužačka z výšky (skoro 40letá) ho dost miluje, byla v Londýně v ateliérech, její pes se jmenuje Dobby, druhá kámoška má 37 a má HP lego, hrnky apod., takže bych negeneralizovala…
Co nechat druhé sestře nechat něco vybrousit do skla? Ve stylu HP? Určitě nemyslím skleničky ve stylu „růže a zlatá 60“, ale něco moderního s nápadem
vzhledem k tomu že jedna dostane ukulele (předpokládám nějaké slušně hrající z hudebnin a ne z „hrackarstvi“), což je de facto na pamatku, tak bych i prondruhou volila něco v tomto stylu ![]()