Dárek k 60tinám

29.11.13 09:57

Dárek k 60.narozeninám

Prosím, prosím o radu. Nevím, co mám koupit mamce k 60. narozeninám. Může mi někdo něco originálního poradit? Aby to bylo zároveň i na památku? Díky moc za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6538
29.11.13 10:00
@Hana Matějková píše:
Prosím, prosím o radu. Nevím, co mám koupit mamce k 60. narozeninám. Může mi někdo něco originálního poradit? Aby to bylo zároveň i na památku? Díky moc za nápady.

my budeme dělat tatínkovi k 60tinám fotoknihu (od jeho dětství až doteď). Je s tím dost práce, ale můžeš si to udělat podle svého, potěší to a zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
29.11.13 10:08

@mischelinka To je hezký :D
My jsme dělali mému tatínkovi k sedmdesátinám takový novinový dárek. Co psaly noviny v každý den jeho narozenin od narození až do těch 70 let. Dcera to zajistila přes nějakou knihovnu, či co, udělají fotokopie, nakonec jsme z každého roku nechali ofotit jen titulní stránku. Byl toho plný šanon. Táta se narodil za války, tak to byl i pro nás takový zajímavý průřez sedmdesáti let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
29.11.13 10:12

@Denisa56 tak to je zajímavý dárek, máme tip na další kulatiny (nebo půlkulatiny). Pak mi ještě přijde hezké koupit třeba mamince nějaký pěkný výlet a jet s ní, přece jen myslím, že čas strávený se svými dospělými dětmi ocení (třeba víkend v lázních, wellness, turistický… záleží na možnostech a přání obdarované). A na památku z takového zážitku zůstanou fotky a vzpomínky, to je (alespoň pro mě) to nejcennější.
Pak mě ještě napadlo předplatné do divadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
29.11.13 10:15

Já nechala mamce udělat na štědrý den kdy má narozeniny poukaz na přespání v domě kde se narodila. Dnešní majitelka mi ho udělala opravdu krásný. Ale to se asi nehodí pro každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
29.11.13 10:32

Sperk, obraz, sklo, stojaci vaza, velky darkovy kos dle vlastniho vyberu…a ta fotokniha by taky sla - treba z fotek deti, nebo vasich z detstvi? Nebo nechat udelat obrazek z fotky jejiho rodiste nebo mista, ktere ma rada…
My jeste ke kulatinam vzdy sepisujeme vtipne prani ve versich - ale to chce trochu basnicky sklony :-)
Jinak asi se nic nepokazi vstupenkou na nejake pekne divadelni predstaveni…nebo koupit zajezd (i pro partnera) moznosti je fura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
29.11.13 10:37

Napadl mě pobyt v lázních. Pokud ale má tyto věci ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
29.11.13 11:20

@Hana Matějková šperk. obraz. wellnes pobyt. sochu. luxusní kabelku. aj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.11.13 11:23

Já bych k tomuhle věku dala nějaký pěkný zájezd :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
29.11.13 11:28

Tata má letos 60,ale to mě jaksi nechává chladnou…pomalu řeším co mamce k 60 které bude mít přišití rok v březnu…co let balonem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
29.11.13 11:50

My jsme mamče koupili dovolenou a letěla s dcerkou.Byla neskutečně štastná a nikdy na to nezapomene.
Koupila bych něco podobného a nemusí to být hned moře, nějaký zájezd :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný