Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím, prosím o radu. Nevím, co mám koupit mamce k 60. narozeninám. Může mi někdo něco originálního poradit? Aby to bylo zároveň i na památku? Díky moc za nápady.
@Hana Matějková píše:
Prosím, prosím o radu. Nevím, co mám koupit mamce k 60. narozeninám. Může mi někdo něco originálního poradit? Aby to bylo zároveň i na památku? Díky moc za nápady.
my budeme dělat tatínkovi k 60tinám fotoknihu (od jeho dětství až doteď). Je s tím dost práce, ale můžeš si to udělat podle svého, potěší to a zůstane.
@mischelinka To je hezký ![]()
My jsme dělali mému tatínkovi k sedmdesátinám takový novinový dárek. Co psaly noviny v každý den jeho narozenin od narození až do těch 70 let. Dcera to zajistila přes nějakou knihovnu, či co, udělají fotokopie, nakonec jsme z každého roku nechali ofotit jen titulní stránku. Byl toho plný šanon. Táta se narodil za války, tak to byl i pro nás takový zajímavý průřez sedmdesáti let.
@Denisa56 tak to je zajímavý dárek, máme tip na další kulatiny (nebo půlkulatiny). Pak mi ještě přijde hezké koupit třeba mamince nějaký pěkný výlet a jet s ní, přece jen myslím, že čas strávený se svými dospělými dětmi ocení (třeba víkend v lázních, wellness, turistický… záleží na možnostech a přání obdarované). A na památku z takového zážitku zůstanou fotky a vzpomínky, to je (alespoň pro mě) to nejcennější.
Pak mě ještě napadlo předplatné do divadla…
Já nechala mamce udělat na štědrý den kdy má narozeniny poukaz na přespání v domě kde se narodila. Dnešní majitelka mi ho udělala opravdu krásný. Ale to se asi nehodí pro každého.
Sperk, obraz, sklo, stojaci vaza, velky darkovy kos dle vlastniho vyberu…a ta fotokniha by taky sla - treba z fotek deti, nebo vasich z detstvi? Nebo nechat udelat obrazek z fotky jejiho rodiste nebo mista, ktere ma rada…
My jeste ke kulatinam vzdy sepisujeme vtipne prani ve versich - ale to chce trochu basnicky sklony ![]()
Jinak asi se nic nepokazi vstupenkou na nejake pekne divadelni predstaveni…nebo koupit zajezd (i pro partnera) moznosti je fura…
@Hana Matějková šperk. obraz. wellnes pobyt. sochu. luxusní kabelku. aj…
Tata má letos 60,ale to mě jaksi nechává chladnou…pomalu řeším co mamce k 60 které bude mít přišití rok v březnu…co let balonem
My jsme mamče koupili dovolenou a letěla s dcerkou.Byla neskutečně štastná a nikdy na to nezapomene.
Koupila bych něco podobného a nemusí to být hned moře, nějaký zájezd ![]()