Dárek k Vánocům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2458
13.10.11 12:45
Pavča S píše:
jooo holky tu tříkolku bych chtěla, ale slyšela jsem právě že ty co mají šlapky ve předu jsou na prd. A já bych ale chtěla ještě i tu s vodící tyčí nevíte teda kde bych takovou sehnala která má šlapky pod sebou?

tady jsem nasla, ale je spise pro starsi deti
http://www.nizkeceny.net/…c-p-540.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
13.10.11 12:55

jeste tady jsou nejake co maji pedalky na retez

http://prozani.mimishop.cz/detail.php?…

tak tato nema chybu, ale ponekud vyssi cena
http://www.kohoutcentrum.com/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
13.10.11 13:26

A co takové ty domečky pro panenky?

• Citovat
  • Upravit
722
13.10.11 14:45

domečky by nás asi moc zatím nezajímaly. jj ta 4000kč je super ale ta cena no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moniquef
24.10.11 12:22

Ahojky všem. Určitě bych dítěti udělala dvě oslavy i kdyby mělo narozeniny 24.12.Naše Terka bude mít 1.narozeniny 27.11.2011. Koupili jsme jí chodíko s panenkou http://www.nase-miminko.cz/…-price-p808/. Nechtěli jsme interaktivní chodítko, jelikož naše lady už v 8mi měsích přišla na co má nožičky :-) Zatím chodí kolem nábytku atd. ale už zkouší udělat pár krůčků bez držení. Kočárek jí pak zůstane na hraní. K vánocům dostane mluvícího pejska od FP, Moje první knížka od FP, oblečení, knížečky. Od příbuzenstva interaktivní bubínek - manžel říká,že asi brzy dojdou baterky :-D , didaktické hračky a určitě oblečení. Hračky kupujeme průběžně, aby jich neměla najednou hromadu a nehrála si pořádně s žádnou.Vidím to u švagrové, mají mraky hraček (podle mě i blbostí-jen aby dali najevo, že mají na drahé hračky). Jejich děcka mají nejradši obyčejné skládací kelímky z DM.

• Citovat
  • Upravit
23964
16.11.16 22:10

Potřebuji poradit.
1.Dcera (7) už napsala dopis Ježíškovi. Přeje si jen velkého medvěda a panenky monster high. Medvěda budou kupovat prarodiče, ale co se týče panenek jsem na vážkách. Přála si ji už loni, dostala ji, ale téměř celý rok leží jen v šuplíku. O peníze nejde, ale nemám ráda, když se nám doma jen tak něco válí. Nemluvě o tom, že dostane spoustu kravin od babiček a ty budeme muset nějakou dobu taky skladovat. Na druhou stranu si nic jiného nepřeje. A třeba by si s ní tentokrát hrála.

2. mladší dcera má čtyři dny po štědrém dnu narozeniny, první. Všem jsem dopředu oznámila, že dostane dva dárky, aby jí někdo nedával jeden dohromady. Ale jsem na vážkách jestli kupovat dárky pro roční dítě a nebo jí rovnou dát i věci co využije později, na jaře, v létě až začne chodit…
Ono mě ani moc nenapadá co by měla dostat. Doma máme už snad všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
16.11.16 22:26

Vánoce nejsou o tom, co si o dárku myslíme, ale o tom, co si dítě opravdu přeje. Pokud je to ve vašich finančních možnostech a není to něco proti něčemu, ať dítě dostane to, po čem opravdu touží.

• Citovat
  • Upravit
23964
16.11.16 22:32

@Poison Eve dík za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5234
16.11.16 22:43

1 taky myslim, ze by to melo byt podle prani ditete, pokud finance dovoli… Pokud si preje jen tu jednu vec, tak bych ji to koupila, jinak bude zklamana…

2 klidne bych koupila neco, co vyuzije pak na jare/v lete, k tomu samozrejme nejaku drobnost, co vyuzije uz ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
16.11.16 23:23

Kouknete na farmu nebo zamek od fisher price little people. U nas super jak u prvni, tak u druheho. Dela to zvuky i pisnicky to hraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
17.11.16 21:47

Díky, za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15569
17.11.16 21:57

1. Určitě bych koupila to, co si přeje.
2. Koupila bych i dárky, které využije později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.16 19:49

@Pavča S
Když jsem byla malá, dostala jsem od sestřenic medvídka, plyšového, takového, kterého jsem si mohla sama vycpat a dozdobit mu oblečení, byla jsem z něj naprosto u vytržení, koneckonců stále jsem… :D Jednou jsme jeli s rodiči na dovolenou a já si toho medvídka zapomněla.. Museli jsme se pro něj vrátit, jelikož jsem bez něj nevydržela ani vteřinu, takže za mě stoprocentně plyšový medvídek…
PS: můj medvídek vypadal jako medvídek Mistra Bína :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.10.19 14:18

re

Vetsinou uz nekupuji moc veci, ale nejaky zazitek, listek na fotbal do anglie mam pro manzela se synem nachystany tak jsem zvedavy jak budou mit radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
31.10.19 15:06

re

To si koupí každý sám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...