Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
maminky …vím že je to furt dokola ale stejně se zeptám
kupujeme dcerce už dárky pod stromeček, takový ten mluvící hrnec, mluvící pejsek atd. Nechceme toho kupovat hafo protože vím že si stejně vybere jednu určitou hračku a bude. A proto se ptám JAKOU nějakou fakt super věc pod stromeček pro 15 mšsíční holčičku byste vy koupily? Omlouvám se za román.
Já asi pejska..S hnce asi moc nemá, ale zvířátka mají rády všechny děti, hlavně miloučké pejsky
Nejvdecnejsi darek mym skorosynovcum k prvnim narozeninam byla obrovska, ale fakt obrovska sada kostek
ted jsou jim ctyri a stale je v kurzu!
zimi píše:
Já asi pejska..S hnce asi moc nemá, ale zvířátka mají rády všechny děti, hlavně miloučké pejsky
Barca12345 píše:
Nejvdecnejsi darek mym skorosynovcum k prvnim narozeninam byla obrovska, ale fakt obrovska sada kostekted jsou jim ctyri a stale je v kurzu!
My hrnec nemáme, ale mají ho sousedi a když tam dojdem, tak se po něm malá (19měs) hned shání. Už jsme si ho i museli půjčit dom. Mi ta písnička zní ještě teď… ale jako všechno, pokud to bude mít pořád, tak se okouká.
U nás momentálně frčí kočárky, hrnce z kuchyně a granule pro kočky (ty mám po celém bytě). Prohlížení katalogů všeho druhu a taky šermování ovladačema před TV.
Petunnka píše:
My hrnec nemáme, ale mají ho sousedi a když tam dojdem, tak se po něm malá (19měs) hned shání. Už jsme si ho i museli půjčit dom. Mi ta písnička zní ještě teď… ale jako všechno, pokud to bude mít pořád, tak se okouká.
Petunnka píše:
U nás momentálně frčí kočárky, hrnce z kuchyně a granule pro kočky (ty mám po celém bytě). Prohlížení katalogů všeho druhu a taky šermování ovladačema před TV.
Petunnka píše:
Co ten kočárek?
Raduš.ka44 píše:
http://tomtex.cz/…1-67259.html