Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych něco dát mamce ke dni matek, ale nechci být obyčejná a koupit kytku, ale třeba něco vyrobit nebo neco podobného nemáte nekdo nejaky napad!!
![]()
Já zrovna dělám pampeliškový med, naleju do hezké sklenice dám víčko a přes něj látku
Je to jednoduché, dobré a hezké ![]()
Noo… právě e kytku jí dávám prakticky ke všemu jako ke dárku k narozeninách, ke svátku a na svátek matek… tak už by to chtělo zzmenu
Holky dělám podle tohoto receptu, nic na tom není
http://recepty.vareni.cz/…liskovy-med/
400ks pampelišek jsem nasbírala za 15 minut, vůbec se toho nebojte ![]()
@Jůř tak ji upeč něco dobrého, jestli teda není dietářka
to by mě taky potěšilo něco mňam, mňam ![]()
Tak ten pampeliškový med je supr… a nemáte jestenejaké jiné nápady, noo péct( ona je to těžké..bud drží tu dietu, nebo si upeče sama je moc dobrá cukrářka tak to pro ni neni problém) ale dekuju moc za tipy
Já dělala ségře k narozkám „zdravý koš“ udělala jsem domácí rohlíky, nutelu, lučinu a jogurty k tomu pokoupila nějaké ovoce a zeleninu, aby to bylo barevné a dala do proutěného koše na nákupování. Měla z toho obrovskou radost.
Ahoj, já dávám většinou máme nějakou kytičku - je to taková zahradnice a k tomu nějakou dobrou čokošku nebo nějakou sladkost.
Myslela jsem, že jí dám zase to samé, ale jelikož jsem sestře kupovala náušnice v sgallery a platila jsem určitou částku, dostala jsem k tomu navíc přívěšek s nápisem „best mum“
. Takže neplánovaně mám dárek jiný. Myslím, že to mamince udělá radost.Je to takové menší srdíčko.
Jo jinak pampeliškový med jsem dělala taky, ale je to spíš sirup.Je strašně tekutý. Měla jsem asi 4 litry, no mám necelé dva. Našim jsem něco dovezla a babičce taky.
Ahoj, já jsem mamce udělala srdíčko z látky a vycpala jsem to vatou a levandulí… já ho udělala malé ale může se udělat velké… dovnitř můžete dát i něco jiného nadrcenou pohanku, mák nějaké bylinky… já použila sušenou levanduli a teď potom ten polštářek krásně voní… ale zaberete asi půl hodiny
nic na tom není ![]()
Tak já k přívěšku ještě přidala kytičku z konvalinek, kterou jsem natrhala v lese a dárek byl kompletní ![]()
Máma měla radost…přívěšek prý bude pořád nosit, tak uvidíme za dva týdny, až přijedu zase k našim ![]()