Dárek na cestu pro partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.24 11:37

Dárek na cestu pro partnera

Ahoj,
mám přítele u vojáků a březnu mi odjede na delší dobu pracovně pryč. Chtěla bych mu dát nějakou drobnost, aby měl s sebou na mě nějakou vzpomínku. Nic mě bohužel nenapadá, tak jsem doufala, že se tu najde někdo kreativnější než jsem já 😄

Za každý tip budu ráda 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14566
29.1.24 11:42
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám přítele u vojáků a březnu mi odjede na delší dobu pracovně pryč. Chtěla bych mu dát nějakou drobnost, aby měl s sebou na mě nějakou vzpomínku. Nic mě bohužel nenapadá, tak jsem doufala, že se tu najde někdo kreativnější než jsem já 😄Za každý tip budu ráda 😊

Použité kalhotky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5111
29.1.24 12:11

Jak dlouho spolu jste? Tak asi neco, co muze mit tak nejak u sebe - hodinky, retizek, fotku do penezenky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10238
29.1.24 13:28
@Anonymní píše:
Ahoj,
mám přítele u vojáků a březnu mi odjede na delší dobu pracovně pryč. Chtěla bych mu dát nějakou drobnost, aby měl s sebou na mě nějakou vzpomínku. Nic mě bohužel nenapadá, tak jsem doufala, že se tu najde někdo kreativnější než jsem já 😄Za každý tip budu ráda 😊

Mezi vojáky jsou teď hodně oblíbené,,coiny." Tzn. osobní mince, které si mezi sebou mění. Pokud bys dokázala stihnout do odjezdu mu osobní minci nechat vyrobit, myslím, že by ho to mohlo potěšit.
Jinak pokud odjíždí ještě v zimě, tak cokoliv teplého spodního :-). To ti bude vděčen a fasované… není vyložené špatné, ale vlastní kvalitné potěší a poslouží líp.
Případně, pokud budete bez spojení, tak mu napiš třeba pět malých dopisů, které si bude moci otevřít, když s emu bude stýskat. Pokud ale jede na misi, tak do nich dávej jen věci citové, vzpomínkové, ne informace o rodině, místech atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
29.1.24 17:32

Netuším, co si s sebou vojaci vubec můžou brát :oops: vis to ty? Asi taky zalezi, kam jede, za jakým ucelem (mise, nejake delsi cvičení,…).
Me by asi jako prvni napadla malá fotka a neco " pro štěstí" typu přívěsek na klíče se čtyřlístkem, treba i s vyrytým napisem vzadu :nevim: ;), ten si muze povesit nebo schovat kamkoliv, i kdyz s sebou nebude moct mit třeba peněženku.
Ty dopisy, co pise @Premek_Orac
Je taky krásný nápad :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.24 14:55

No pro vojáka nevím no, nic takového obitého mě nenapadá. Můj dárek pro manžela ti asi moc nepomůže. Já mu dala dárkový box s chilli produkty od HOT CHIP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
21.3.24 13:53

@BetkaAlzbet to je ale dobrý nápad! můj muž rád vaří a bude mít ted svátek, tak bych mu tam možná vzala nějaké omáčky a koření, navíc jsem se dívala, že tam mají i jerky, to má rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný