Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hmm, doporučila bych Ti, aby sis něco přečetla o narcistických matkách. Třeba tam najdeš odpovědi. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, předně prosím o zachován anonymu, nechci aby poznala sestra, že sem píšu já…
S manželem jsme spolu 13 let a máme jednoho syna, ktery je předškolák. Když jsem se vdávala, nedostala jsem od mamky ani přáníčko a ano, celá moje rodina na svatbě byla a byla to krásná svatba. Když se syn narodil, nedostal od ní ani dudlík. Mého manžela moje mamka nemá ráda a často mám pocit, že nemá ráda ani mého syna a to jen proto, že je to kluk. Pohlídá maximálně jednou za rok a to jen tehdy, když se o letních prázdninách zeptám. Zeptá se na něj jen, když jí zavolám sama od sebe. K narozeninám a Vánocům mi pro něj dá tisícovku, někdy dvě, ať mu něco koupím, sama mu nic nevybere…
Mám mladší sestru. Nejdřív ségra dostala od mamky na to, aby si s přítelem pronajala a vybavila byt, potom po pár měsících vztahu otěhotněla. Mamka jí dala i na kompletně celou výbavu pro holčičku, plus mi neustále fotí, co své vnučce koupila.
Sestru mám moc ráda a sama jsem jí pro holčičku nakoupila tašku věcí, ale mrzí mě ty rozdíly.
Neberte mě zle, my máme s manželem nadprůměrné příjmy a peníze od ní fakt nechceme ani nepotřebujeme, ale štve mě odlišný přístup ohledně vnoučat. Nikdy nešla a nekoupila ani v sekáči nebo levném Pepcu nějaké tričko mému synovi. Dokonce byla zklamaná, když jsem jí tehdy řekla, že čekám kluka. Mám úžasnou tchýni, která vydá za 3 babičky, ale pořád si říkám, co je na mojí rodině špatného? Proč mi fotí spoustu oblečení, které nakoupila pro vnučku a nenápadne ji, že to posílá matce svého vnuka, kterému nekoupila nikdy ani ponožky?
Tak ji to řekni. Přesně jak si to napsala.
@JancaS84 píše:
Tak ji to řekni. Přesně jak si to napsala.
Ráda bych, ale to by semnou už nikdy nepromluvila. Nejdýl byla uražená přes rok a to by si dneska ani nevzpomněla proč ani já to nevím.
Konfrontuj ji s tim. Narovinu.
Tohle by me ubijelo, tva mama je divna, sorry.
@Anonymní píše:
Ráda bych, ale to by semnou už nikdy nepromluvila. Nejdýl byla uražená přes rok a to by si dneska ani nevzpomněla proč ani já to nevím.
Tak to tam bude nejaka patologie.
I tak bych to jeste zkusila.
Tatu nemas?
@brisco píše:
Hmm, doporučila bych Ti, aby sis něco přečetla o narcistických matkách. Třeba tam najdeš odpovědi.
Kouknu na to, děkuji.
@marcellia píše:
Konfrontuj ji s tim. Narovinu.
Tohle by me ubijelo, tva mama je divna, sorry.
Pořád je to máma, jinou nemám…
Kašli na to. Prostě je divná. Ona. Ne ty nebo tvoje rodina. Změn svůj postoj - je mi to fuk, nestojí mi za to, nebudu pátrat proč to dělá a kašlu na ni.
@Anonymní píše:
A ty k životu potřebuješ, aby někdo dával neustále najevo, že tvá rodina mu neni dost dobrá?
@Anonymní píše:
Ok, tak se s tím smiř, že je taková a jiná už nebude.
@Anonymní píše:
pak to neni ani vnoucaty, ani tvym manzelem, ale tva matka to nema v hlave v poradku…
ak by bylo spis na otazku jestli by misto takovehodle trapeni a zpochybnovani sve vlastni rodiny ta varianta „nikdy“ nebyla ta lepsi ![]()
No a proč ji neodpovídá, že pěkné a zda také koupila něco svemu vnukovi?
@Anonymní píše:
Pořád je to máma, jinou nemám…
Chapu te, ale je to mama, ktera te svym chovanim nici a ty se kvuli tomu trapis.
Co treba na to rika sestra? Vzdyt to taky musi videt..ty rozdily..
@Cuddy píše:
No a proč ji neodpovídá, že pěkné a zda také koupila něco svemu vnukovi?
Presne, hned bych se ji zeptala.
@marcellia píše:
Tak to tam bude nejaka patologie.
I tak bych to jeste zkusila.
Tatu nemas?
Mám, ale jiného než sestra (máma nevydržela ani s jedním). Otce mám úžasného, je to super děda a mám ho ráda. Myslím, že to mojí mamce taky vadí, ségra se svým otcem nevychází. Jen mě mrzí, že když se potřebuju vykecat, o něčem poradit ohledně syna nebo se podělit o nějakou radost, volám automaticky tchýni.
Ahoj, předně prosím o zachován anonymu, nechci aby poznala sestra, že sem píšu já…
S manželem jsme spolu 13 let a máme jednoho syna, ktery je předškolák. Když jsem se vdávala, nedostala jsem od mamky ani přáníčko a ano, celá moje rodina na svatbě byla a byla to krásná svatba. Když se syn narodil, nedostal od ní ani dudlík. Mého manžela moje mamka nemá ráda a často mám pocit, že nemá ráda ani mého syna a to jen proto, že je to kluk. Pohlídá maximálně jednou za rok a to jen tehdy, když se o letních prázdninách zeptám. Zeptá se na něj jen, když jí zavolám sama od sebe. K narozeninám a Vánocům mi pro něj dá tisícovku, někdy dvě, ať mu něco koupím, sama mu nic nevybere…
Mám mladší sestru. Nejdřív ségra dostala od mamky na to, aby si s přítelem pronajala a vybavila byt, potom po pár měsících vztahu otěhotněla. Mamka jí dala i na kompletně celou výbavu pro holčičku, plus mi neustále fotí, co své vnučce koupila.
Sestru mám moc ráda a sama jsem jí pro holčičku nakoupila tašku věcí, ale mrzí mě ty rozdíly.
Neberte mě zle, my máme s manželem nadprůměrné příjmy a peníze od ní fakt nechceme ani nepotřebujeme, ale štve mě odlišný přístup ohledně vnoučat. Nikdy nešla a nekoupila ani v sekáči nebo levném Pepcu nějaké tričko mému synovi. Dokonce byla zklamaná, když jsem jí tehdy řekla, že čekám kluka. Mám úžasnou tchýni, která vydá za 3 babičky, ale pořád si říkám, co je na mojí rodině špatného? Proč mi fotí spoustu oblečení, které nakoupila pro vnučku a nenápadne ji, že to posílá matce svého vnuka, kterému nekoupila nikdy ani ponožky?