Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj!
Tak pro někoho je to brzy, ale třeba se zde najde někdo, kdo svatbu v tomto roce plánuje stejně jako já. Můžeme si zde navzájem radit, něco doporučit a nebo se třeba jen podpořit.
Tak hned vykopávám, jaký máte termín?
![]()
@Cenarius píše:
30.2.2025
doufám, že na tak krásný termín pozveš všechny emimináky
@Kelsey píše: Čas mám. Pozvání beru, jestli budou tradiční zákusky.
Rakvička a věneček
@JancaS84 píše:
Rakvička a věneček
Trubička a indián. Klidně mini.
Co se tak strašně dlouho na svatbu plánuje? Čeká se v pořadníku na nějaké netypické místo?
@Kfětoslava
My osobně jsme byli radi, ze jsme meli svatbu do roka od zasnub, takovejch penez 😃kazdy mesic jsme koupili/zaplatili neco.
@Kfětoslava píše:
Co se tak strašně dlouho na svatbu plánuje? Čeká se v pořadníku na nějaké netypické místo?
dcera se v červenci zasnoubila, chtěli svatbu v určitém místě, ne v zimě, nejblížší volný termín byl začátek dalšího července. Ale šlo jen o termín, samozřejmě věci kolem začali řešit mnohem později.
@Nattty973 píše:
Ahoj!Tak pro někoho je to brzy, ale třeba se zde najde někdo, kdo svatbu v tomto roce plánuje stejně jako já. Můžeme si zde navzájem radit, něco doporučit a nebo se třeba jen podpořit.Tak hned vykopávám, jaký máte termín?
![]()
Vezmi si příklad z Agáty. Svatba naplánovaná a zrealizovana za pár dní. A fakt na úspěšnost manželství nemá místo svatby vliv. To má vliv jen na prázdnou peněženku.
Já úplně nejsem příznivce svateb, pokud bych se chtěla vdát, zašla bych ve 4 na úřad a pak na oběd.
Tak dlouho dopředu plánovat svatbu? To bych měla strach, že si to jeden z nastávajících do té doby rozmyslí a odpíská to ![]()
@Kelsey píše: Čas mám. Pozvání beru, jestli budou tradiční zákusky.
Aby nebyly Krowky. ![]()
Myslim, ze rok dopredu resit svatbu je idealka, obzvlast, pokud mate nejake vysnene misto, fotografa apod. My se bereme letos v lete a resit jsme zacali loni touhle dobou.