Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sandra.B1 píše:
Aha ja jsem blbá, teď mi to došlo toho 30.2.![]()
No nečekal jsem, že se někdo chytne. ![]()
@smile_xxx píše:
Na zákusky, a jejich počet tu máme mezi námi odbornici. Doporučovala bych konzultaci přímo s ní
Pamatuji si.
@aiwwa Dobrý den, mužů se prosím zeptat jak to probíhalo takhle jen na úřadě? Mela jste normálně svatební šaty, manžel sako, fotograf? Moc děkuji. My by jsme chtěli pouze s přítelem zajít na úřad se svědky, pouze podepsat papíry a jít. Žádný fotograf proste nic, ale takhle to asi úplně nejde. Míč děkuji za vaší odpověď
@Anonymní píše:
@aiwwa Dobrý den, mužů se prosím zeptat jak to probíhalo takhle jen na úřadě? Mela jste normálně svatební šaty, manžel sako, fotograf? Moc děkuji. My by jsme chtěli pouze s přítelem zajít na úřad se svědky, pouze podepsat papíry a jít. Žádný fotograf proste nic, ale takhle to asi úplně nejde. Míč děkuji za vaší odpověď
Jasně, že to jde, i bez šatů a i bez fotografa, bez proslovů a bez hudby. Celé to trvalo deset minut, za týden jsme si jen vyzvedli oddací list. My měli jen prstýnky, ale ani to není povinné. Zavolej si na úřad, ptej se na „úřední sňatek“.
@Nattty973 Ahoj! Taky plánujeme svatbu 2025 a upřímně, moc nechápu, kde bych měla vzít na svatbu za naplánovanou za půl roku, jak někteří zmiňují.
Nevím jak vy, ale jsko první jsme dali dohromady rozpočet a jsme na skoro 300k a to nemáme nic moc speciálního, ani 100 hostů. Takže teď hlavně šetříme a dáváme dohromady takové ty představy o výzdobě apod.
Hádám, že aktivněji budu řešit koncem roku - rezervovat dodavatele apod. ![]()
Zdravím, my jsme s přítelem přemýšleli nad svatbou dlouho. Chtěli jsme něco speciálního, aby bylo na co vzpomínat, přece jen je to jednou za život
Nakonec jsme se rozhodli a bereme se za měsíc na Mauriciu, konkrétně v hotelu SeaSense Boutique & Spa. Vše nám zařizovala CK Yactwedding a byla s něma skvělá domluva.
@Hallamkova píše:
Zdravím, my jsme s přítelem přemýšleli nad svatbou dlouho. Chtěli jsme něco speciálního, aby bylo na co vzpomínat, přece jen je to jednou za životNakonec jsme se rozhodli a bereme se za měsíc na Mauriciu, konkrétně v hotelu SeaSense Boutique & Spa. Vše nám zařizovala CK Yactwedding a byla s něma skvělá domluva.
Neříkej hop, dokud není po akci.
Podobně se jmenovala společnost, která zařizovala obřad v zahraničí mojí švagrové, a byl to malér na malér, do poslední chvíle nevěděli, jestli to dopadne.
Ahoj holky! Chtěla jsem Vás poprosit, kamarádka píše bakalářskou práci na téma svatby a svatební půjčovny. Proto mě napadlo, že by bylo fajn, její dotazník nasdílet i sem 🙂 Určitě bude moc ráda za každý odpovědi, čím víc lidí, tím lepší 🙂 Pokud nechcete vyplňovat, tak to ignorujte 🙂 Díky moc!
https://forms.gle/…FwQKogkjQsQ9
My teda nebudeme mít svatbu, ale oslavu registrovaného partnerství 30.5.2025.
Požádán jsem byl v listopadu 2024, v ten samý měsíc jsme si zarezervovali místo a termín na radnici.
Teď v sobotu jsme koupili prstýnky, tento pátek jdemem na matriku, objednáme kytky a dorty. V neděli jdeme s rodiči na oběd do penzionu kde bude oslava, tam dořešíme jídlo a pití.
Neumím si představit co na tom zařizovat rok.
Pomáhal jsem připravit 4 svatby, nejdéle se připravovala pro kamarádku, která měla 150 lidí, zabralo to měsíc (včetně objednávky autobusu).