Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Cenarius píše:
30.2.2025
Fakt? My zase plánujeme rozvod na 13.13.2033, prý to bude i pátek.
@Sandra.B1 píše:
hezčí by bylo 24.2.2024
Ale samozřejmě i tamten je krásný a Cenariusovi gratuluji
Aha ja jsem blbá, teď mi to došlo toho 30.2.
![]()
@zrcadlo píše:
Fakt? My zase plánujeme rozvod na 13.13.2033, prý to bude i pátek.
Tak to je super, to se nikdy nerozvedete ![]()
Taky mi to přijde moc dopředu. U nás zásnuby, v listopadu, svatba pak v září, zařizovali jsme od jara - prakticky hlavně termín, jinak nebylo moc co. Svědky e teda hlavně, jestli půjdou za svědky ![]()
@AnastazieB píše:
Já úplně nejsem příznivce svateb, pokud bych se chtěla vdát, zašla bych ve 4 na úřad a pak na oběd.
To jsme měli my. Ideál. ![]()
@smile_xxx píše:
Na zákusky, a jejich počet tu máme mezi námi odbornici. Doporučovala bych konzultaci přímo s ní
Na to musíš být ale VIP aby si dostala zákusky. Mimochodem víš jak ta diskuze dopadla, pak už se mi to nechtělo číst.
@JancaS84 píše:
Na to musíš být ale VIP aby si dostala zákusky. Mimochodem víš jak ta diskuze dopadla, pak už se mi to nechtělo číst.
Všichni byli spokojeni a zůstalo par kilo krowek a nějaké zákusky. ![]()
Za prve gratuluji
za druhe, jakože za rok, nebo za rok a pul? Ty jo, tak dlouho by se mi cekat nechtelo ![]()
My se brali loni, takze porad ještě celjem čerství novomanželé, kdybys chtela neco poradit, tak rada pomuzu.
My se zasnoubili v listopadu 22, svatba byla v cervenci 23, tech osm měsíců bylo tak akorát, byt to o pulku kratší, asi bysme byli v presu, ale být to delší, tak bych měla obavu, že takove to nateseni opadne, dlouhé prostoje, kdy se neděje nic…akorat se vymysli blbiny a katastrofické scénáře ![]()
Jeee, naše svatba byla tak boží, ze bych si to hned zopakovala 💕
@smile_xxx píše:
Nevěsta byla se vším náramně spokojená, jestli i hosté, těžko říct. Jo, co se nepovedlo bylo naaranžování těch delikatesy, ale za to prý můžou kámošky nebo družičky nebo tak někdo.
Jo, a to maso bylo nakonec něco jiného, než ona popisovala na začátku ( žádné hovězí steaky). Ale víc si fakt nepamatuji.
Jo, místo steaků byly masové koule z mletého.
@smile_xxx píše:
Ty krovky, nevěstina matka a její setra nóbl zákusky. Pardon za plevelení.
Jak se jmenovala ta diskuze, nepamatuješ si?
@aiwwa píše:
Jak se jmenovala ta diskuze, nepamatuješ si?
Presne nevim, ale v nazvu byl sweet bar.
hezčí by bylo 24.2.2024

Ale samozřejmě i tamten je krásný a Cenariusovi gratuluji