Svatba - šaty při kojení - podprsenka

Anonymní
5.1.24 17:07

Svatba- šaty při kojení- podprsenka

Ahoj, mám skoro měsíčního syna a v červnu máme svatbu. V tu dobu budu samozřejmě ještě kojit, s prsy nejsem spokojená, nejsou tak pevná a myslím, že do svatby budou ještě víc povislejší a mohlo by to být vidět i v šatech + mám i asymetrii z kojení. Mléko mi dost teče i samovolně. Měla jste některá na svatbě pod šaty podprsenku? Nechci mít pak šaty mokré od mléka :lol: Nedokážu si představit jít bez a už vůbec ne se svléknout do kalhotek při zkoušení šatů. Nebo při zkoušení jste mohly mít podprsenku? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
5.1.24 17:26

Měla sem při zkoušení klasickou, to ničemu nevadilo (akorat sem si musela odmyslet raminka) a na svatbu sem pak měla samodrzici (měla sem korzetove šaty), to u tebe asi nehrozí, mleko by ji odlepilo a nemohla bys s ni kojit :D ale třeba segra měla šaty s raminkama bez průhledných krajek a měla pod nima normalni podprdu, holt to bude chtít hledat šaty, pod které to nebude vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
5.1.24 17:35

No a jaký máš typ šatů? Pod spoustu šatů se dá schovat úplně normální podprsenka s ramínky. Osobně bych tedy nevolila střih, který by vyžadoval být bez podprsenky nebo bez ramínek, pokud potřebuju řešit kojení a vložky v podprsence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
5.1.24 17:54

Do června se produkce mléka jiste upraví, toho se myslím bat vůbec nemusíš. Spíše popremyslej a začni hledat, aby saty měly střih vhodný na kojení, pokud tedy chceš mimco na svatbe i kojit. To je celkem oříšek sehnat nějaké pekne vhodne saty a hlavně použitelného střihu, když člověk kojí. Ale všechno jde. A pak taky pozor, teď ještě neřeš velikost, do toho června určitě ještě něco zhubnes a ta prsa taky nebudou tak velká. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
5.1.24 17:56

Koupila bych si kvalitní podprsenku a vybrala šaty adekvátně jí (nebo naopak). Sice touhle dobou už možná budeš mít laktaci ustálenou a tedy nemuset nosit vložky, ale vyřešilo by to případně i ten pocit povislosti a asymetrie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8485
5.1.24 18:06

Kamarádka měla krajkový vršek a u podprsenky měla raminka průhledná, takže se to v té krajce ztratilo. A jak potřebovala kojit, tak ji to šlo taky snadno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11568
5.1.24 18:51

Napsal bych bez podprdy. Ale abych byl konstruktivní:

• 10% sleva na ASTRATEX, platí i na zlevněné (kód KOS1042)
  • 25% sleva tamtéž, NEPLATÍ na ZLEVNĚNÉ a PREMIUM (kód DERMACOLXMAS)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
5.1.24 20:41

Mela jsem šaty, kde jsem mohla mít normální podprsenku. Nejsem uplne fanda korzetů, kde neveste leze pul poprsi ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
6.1.24 12:01

Mela jsem saty, kde nebyly videt raminka od bezne podprsenky. Ale kojit v nich neslo. Kdyby na to prislo, musi me vzadu nekdo rozepnout a musela bych sundat raminko. V te dibe mel syn vic jak rok; takze to nevadilo, ale u pulrocniho mimina to problem bude. Takze myslet na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
6.1.24 14:58

Zvolte podprsenku a pak k ní šaty, aby byly pohodlné a jednoduše použitelné i při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
7.1.24 00:19

Řešila bych tohle až za pár měsíců. Teď máš v podstatě novorozence a všechno je pro tebe nové. Za půl roku bude všechno jiné, prsa budou jiná, mléko už samovolně nepoteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný