Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dcera měla ráda obrázky, které lepila z třpytek nebo kamínků.
Kamarádkám syna ve stejném veku kupujeme koně Schleich. To má vždy veliký úspěch. Špatná by nebyla ani pěkná knížka, na zkráceni dlouhé chvíle. Když byl syn v nemocnici, byl pomalu plynoucí čas největší nepřítel.
Jestli můžeš a jsi ochotná dát víc. Koupila bych Albi tužku a nějaké knížky. Knížky se dají fb sehnat. Pak jsou různé kreslící tabulky (jak tablet vypadají). Na tom se dá hezky kreslit. Jsou i barevné.
A v Dráčíkovi je diamantové kreslení. To baví holky. Ale nevím, jak na tom bude motoricky po chemo. Ať není nešťastná, že ji to nejde. Máme v okolí dítko po chemo a má trvale nehybné ruce od zápěstí. Není tam cit. Možná nějakého plyšáka na mazlení. Tím se nikdy nic nepokazí. Lol panenku.
Co třeba nějaký pěkný chlupatý polštářek, takového poloplyšáka? Ve špitálech někdy bývá problém s polštářema, jsou moc placatý…
@smile_xxx píše:
Poslala bys mi odkaz, prosím? Nejde mi to najít.
https://www.dracik.cz/…-jednorozec/
Pak na Temu je jich mnohem víc na výběr.
Volila bych něco, co ji zároveň zabaví. Třeba nějaké pletení(klidně bužírky).
Nebo klidně nějakou mp3 a jen na ní dát pohádky, písničky apod..
Pokud ráda čte, tak čtečku, tam může mít knih více.
Poradila bych se s kamarádkou, zda třeba něco z toho už nemá.
Nějaká hezká výtvarná sada od Djeca, smartka, merch oblíbeného youtubera
Ještě tohle magnetické oblečení. Kupovala jsem to dětem do práce, že to mají od Mikuláše. A baví je to. Jsou krapet starší, než je tady holčička.
@smile_xxx mrzí mě, co prožívá tvá kamarádka a od tebe je hezké, že malé chceš udělat radost.
Napadá mě nějaká hra pro jednoho a nebo více hráčů.
Třeba takový ty tučňáky na ledě nebo jak se to jmenuje.
@Ťarbík01 píše:
@smile_xxx mrzí mě, co prožívá tvá kamarádka a od tebe je hezké, že malé chceš udělat radost.
Napadá mě nějaká hra pro jednoho a nebo více hráčů.
Třeba takový ty tučňáky na ledě nebo jak se to jmenuje.
Což mi připomíná, že doma máme třeba i toto, je to takové jednoduché, ale ba zabavení by to mohlo fungovat.
https://www.dareckovo.cz/…amebox-500v1?…