Přítel mi dal jen jeden dárek, mrzelo by vás to?

Anonymní
26.12.23 06:27

Přítel mi dal jen jeden dárek, mrzelo by vás to?

Koupil mi jen jeden dárek, ještě k tomu jsme ho brali dopředu a společně, takže jsem si ho pod stromek ani nedala. Čekala jsem ještě aspoň nějakou maličkost, ať mám co rozbalit, ale nic. Kdybychom nebyli na Štědrý den s mými rodiči, asi bych tam koukala jen na něj, jak si rozbaluje. Tak by mě zajímalo, jestli by vás to mrzelo, nebo byste byly rady, že vám koupil vůbec tam ten jeden darek. Podotýkám, že dárek stal 4tis, ale o peníze nemá nouzi a myslela jsem si, že už před tím něco koupil. Já taky na nakoupila dárky za několik tisíc pro něho, ale teď nechci porovnávat cenu atd.. Samozřejmě jsem ráda, že mi ten dárek koupil, ale cítila jsem se trochu divně, když jsem od něho neměla co rozbalovat. Ano, možná jsem ten původní dárek měla zabalit a dát pod stromek, ale tím, že jsem věděla o co se jedná a už jsem ho i používala, tak mi to připadalo zbytečné.

Příspěvek upraven 26.12.23 v 06:45

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
26.12.23 06:39

Vůbec by mi nešlo o tu cenu jako takovou. Ale zažila jsem jednou, že jsem dělala vánoce pro celou velkou rodinu. Přiběhla jsem z práce, uklízela, vařila, lítala jako hadr na holi. Všichni pak rozbalovali dárky. I pro naše psy jsme měli hromadu dárků. A já seděla a nedostala nic. Mamka (nebyla tam zrovna s námi, protože byla nemocná), se mě pak ptala, co jsem dostala a já neměla co říct. Byla jsem na nižším místě i než ti psi. Nemusím říkat, že to byly taky naše poslední společné vánoce. Přitom by stačilo dostat třeba obyčejný šampon, sprcháč, něco za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
26.12.23 06:56
@Anonymní píše:
Koupil mi jen jeden dárek, ještě k tomu jsme ho brali dopředu a společně, takže jsem si ho pod stromek ani nedala. Čekala jsem ještě aspoň nějakou maličkost, ať mám co rozbalit, ale nic. Kdybychom nebyli na Štědrý den s mými rodiči, asi bych tam koukala jen na něj, jak si rozbaluje. Tak by mě zajímalo, jestli by vás to mrzelo, nebo byste byly rady, že vám koupil vůbec tam ten jeden darek. Podotýkám, že dárek stal 4tis, ale o peníze nemá nouzi a myslela jsem si, že už před tím něco koupil. Já taky na nakoupila dárky za několik tisíc pro něho, ale teď nechci porovnávat cenu atd.. Samozřejmě jsem ráda, že mi ten dárek koupil, ale cítila jsem se trochu divně, když jsem od něho neměla co rozbalovat. Ano, možná jsem ten původní dárek měla zabalit a dát pod stromek, ale tím, že jsem věděla o co se jedná a už jsem ho i používala, tak mi to připadalo zbytečné.

Tak to je ale hlavně tvoje chyba, nakupujete dárky za tisíce, dáváte vánocům úplně jiný směr, než by měly mít. Příště se domluvte, když víš, že tvůj přítel není romantického založení a dárek si zabal.Nebo mu to řekni, že chceš od něho nějaké překvpení, a ne si nechat něco koupit, používat to a pak se divit.

Příspěvek upraven 26.12.23 v 06:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34019
26.12.23 06:56
@Anonymní píše:
Koupil mi jen jeden dárek, ještě k tomu jsme ho brali dopředu a společně, takže jsem si ho pod stromek ani nedala. Čekala jsem ještě aspoň nějakou maličkost, ať mám co rozbalit, ale nic. Kdybychom nebyli na Štědrý den s mými rodiči, asi bych tam koukala jen na něj, jak si rozbaluje. Tak by mě zajímalo, jestli by vás to mrzelo,nebo byste byly rady, že vám koupil vůbec tam ten jeden darek. Podotýkám, že dárek stal 4tis, ale o peníze nemá nouzi a myslela jsem si, že už před tím něco koupil. Já taky na nakoupila dárky za několik tisíc pro něho, ale teď nechci porovnávat cenu atd..Samozřejmě jsem ráda, že mi ten dárek koupil, ale cítila jsem se trochu divně, když jsem od něho neměla co rozbalovat.Ano, možná jsem ten původní dárek měla zabalit a dát pod stromek, ale tím, že jsem věděla o co se jedná a už jsem ho i používala, tak mi to připadalo zbytečné.Příspěvek upraven 26.12.23 v 06:45

Tak kupovalo se to jak dárek? Asi jo ne? Tak proč si to používala? Proč si to nevzal a nezabalil? Vy spolu nemluvíte, že se nedokážete domluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
26.12.23 07:02

Nikdy nepoužívat dárek dřív. My si dali taky jen jeden, věděli jsme o něm a zabalily pod stromek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
26.12.23 07:41

Já dostala dva, on jeden. Dítě nespočet. 😅

Ze jsi vánoční dárek rovnou používala byl tvůj nápad nebo jeho? Jestli tvůj, asi bych to neřešila, jestli jeho, tak aspoň maličkost přidat pod stromek mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.12.23 07:48

Mi by to hodne vadilo, nastesti muj manzel neni ignorant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
26.12.23 07:50
@9Paja3 píše:
Vůbec by mi nešlo o tu cenu jako takovou. Ale zažila jsem jednou, že jsem dělala vánoce pro celou velkou rodinu. Přiběhla jsem z práce, uklízela, vařila, lítala jako hadr na holi. Všichni pak rozbalovali dárky. I pro naše psy jsme měli hromadu dárků. A já seděla a nedostala nic. Mamka (nebyla tam zrovna s námi, protože byla nemocná), se mě pak ptala, co jsem dostala a já neměla co říct. Byla jsem na nižším místě i než ti psi. Nemusím říkat, že to byly taky naše poslední společné vánoce. Přitom by stačilo dostat třeba obyčejný šampon, sprcháč, něco za pár korun.

Tak to je fakt smutné :(. A jak se na to tvářili? Nikdo se nad tím nepozastavil? Vždyť to muselo být trapné. Fakt se ti nikdo dodatečně ani neomluvil?

• Citovat
  • Upravit
462
26.12.23 07:54

Když to byl dárek, měla jsi mu to dát, ať ho zabalí a dá pak pod stromeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
26.12.23 07:59

@Sandra.B1 Myslím, že v tom mumraji si ani nikdo nevšimnul a já nedala na sobě nic znát. Stejně by to nemělo cenu. Já jsem se stejně asi 3 měsíce na to stěhovala pryč (po šesti letech vztahu). Vtipný je, že s celou tou rodinou (kromě ex) se vídám teď skoro pořád. S jeho mamkou pracuju, vyloženě jsem si jí vybrala a je to super kolegyně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4134
26.12.23 08:00

No mohl koupit ještě nějakou blbost, ale asi si řekl, ze utratil čtyři tisíce a za mě je to třeba dost na jednoho člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
26.12.23 08:12

Já dostala od muže taky jen jeden dárek, který jsme vybírali spolu. Ale já to takhle mám ráda. Miluju to těšení, když vím, že dostanu konkrétní věc, kterou si fakt přeju. Nemám ráda překvapení. :nevim: Naopak muž svůj hlavní dárek dostal už před měsícem a pod stromečkem k němu měl dopis od Ježíška. Ale celé jsme si to spolu takhle domluvili dopředu, což je zcela zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
26.12.23 08:13
@9Paja3 píše:
@Sandra.B1 Myslím, že v tom mumraji si ani nikdo nevšimnul a já nedala na sobě nic znát. Stejně by to nemělo cenu. Já jsem se stejně asi 3 měsíce na to stěhovala pryč (po šesti letech vztahu). Vtipný je, že s celou tou rodinou (kromě ex) se vídám teď skoro pořád. S jeho mamkou pracuju, vyloženě jsem si jí vybrala a je to super kolegyně. :D

Nevšiml? To asi rozbalovali dárky všichni najednou? Podle mě si museli všimnout. Jestli se nikdo z nich necítil trapně, tak to je mega smutné. Klobouk dolů, že to bereš z takovýho nadhledu :hug:

• Citovat
  • Upravit
5011
26.12.23 08:19
@9Paja3 píše:
Vůbec by mi nešlo o tu cenu jako takovou. Ale zažila jsem jednou, že jsem dělala vánoce pro celou velkou rodinu. Přiběhla jsem z práce, uklízela, vařila, lítala jako hadr na holi. Všichni pak rozbalovali dárky. I pro naše psy jsme měli hromadu dárků. A já seděla a nedostala nic. Mamka (nebyla tam zrovna s námi, protože byla nemocná), se mě pak ptala, co jsem dostala a já neměla co říct. Byla jsem na nižším místě i než ti psi. Nemusím říkat, že to byly taky naše poslední společné vánoce. Přitom by stačilo dostat třeba obyčejný šampon, sprcháč, něco za pár korun.

Tak to já vydržela takto troje vánoce a pak jsem praskla do bot i se synem. Nedostala jsem od něj nic, klidně si rozbaloval dárky ode mě a vůbec mu to nepřišlo divné. Kdybych tam neměla dárky od jeho mámy a od mých rodičů, tak nemám nic. Nedostala jsem nic ani k narozeninám. Přitom před narozením syna mi taky dárky dával. Pak už měl asi pocit, že má svý jistý, tak se na to vykašlal.
Dárky tedy nebyly jediný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12972
26.12.23 08:20

Jeden dárek pro dospělého mi přijde dost akorát, zvlášť, když je docela drahý.
I když jste to používali, měli jste to zabalit a dát pod stromek.
Pokud jsi měla představu, že toto balit nebudete a chceš nějakou maličkost, máš to druhému říct a ne čekat, že má křišťálovou kouli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný