Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Záleží co jí baví..tříletá dcera třeba už jasné řekla co by si přála: domeček pro panenky jako mají ve školce, a pak postavičku z prace slíbeného seriálu..tak tam dostane kostým a plyšáka, a pak už asi půl roku mluví o tom že by chtěla kytaru…pak třeba ještě pár drobností jako šampon s těmi postavičkami, samolepky, vodovky, omalovanky
@Markéta188 píše: Více
s těma dětskýma líčidlama bych u tak malého dítěte byla opatrná…u nás se jí z toho do pár minut udělala vyrážka na obličeji. To máte z hračkárny nebo nějaké lepší, přírodní? ![]()
Naše cerstve třiletá si diktuje už sama, co chce ![]()
Jinak mam magentickou stavebnici zatim jen. ![]()
@Keyllah píše: Více
Ty Jo, tak to nevím…
Zrovna to je od jedné z babiček, ale je to od značky Namaki ![]()
Nicméně dcera už má malou paletku stínů, kterou jsem kupovala v Dračikovi a reakce žádná, tak snad to tak zůstane.
@Markéta188 píše: Více
zrovna dráčik je hračkářství…když už, tak bych vybrala fakt spíš něco šetrného a nezávadného, přece jen si to bude dávat na obličej…
@Anonymní píše: Více
Muzu se zeptat, jaky konkretne fotak?
Omlouvam se, prehledla jsem, ze to jsou veci, ktere uz ma (nebo dostane od ostatnich). U nas mela uspech sada pribira se Ctyrlistkem. Je opravdu kvalitni a mensi nez dospelacke pribory.
Vzali jsme Lexibook Ledove kralovstvi.
Já mam trochu nestandardní holčičku, protože si přeje a dostane: kostým policajta, dinosaury, nákladní auto jako má brácha aby se o něj neprali a velká sluchátka na uši jako má taťka. Dostane i domeček pro panenky
tak jsem zvědavá jak ho příjme.
@Mamanova93 píše: Více
Ja bych z tech darku, ktere si preje, byla jako mala nadsena. Domecek pro panenky bych obrecela. Nase holky by byly nadsene ze vsech, ktere jsi vyjmenovala.
@Atisia píše: Více
Uplne ti rozumim…jako kazdy rodic chce detem udelat maximalni radost…jenze ten detskej pokojik proste neni nafukovaci…uz ted tam je mrte hracek po krabicich, skrinich, s kterymi uz si nikdy hrat nebudou, a co by udelaly radost pulce Afriky…
Já budu kupovat koloběžku se dvěma kolečky, ta trojka je starší dceři už malá. Taky jí udělám nějaký set na vyrábění, to jsem dělala loni a užilo se to, jako čtvrtky, třpytky, korálky, atd. Normálně kupuju i auta a dráhy a tak, ale letos už toho máme hodně včetně garáže. A jak je ještě mimino, tak ty věci pořád nemizí. Určitě bude i nějaký měkkouš, bez toho by to nešlo
Dceři se líbila jedna ta čepice co vypadá jako kočka. Kupujeme i knížky, ale nevím, dceru nebaví Albi tužka, na okýnka už je velká (i když to ji pořád bere) a pohádky tak nějak máme, tak možná letos ani knížka nebude. Určitě bude plyšák, ty miluje moc. Ale to zastane asi babička. Od příbuzných nejspíš dostane i nějaké laky na nehty a gumičky, atd…Kouknu se i na nějakou hračku do toho prospektu z hračkářství, ale podle mě toho mají doma hrozně moc. Všechny možné kostky, puzzle… Malé lego ji ještě nebaví a snad jediné, co nemáme, je taková ta dřevěná sada vláčků. Je to tu fakt jako v herně. Já to nechci moc přehánět, protože ona pak už ani nechce rozbalovat, když je toho moc. Už se i stalo, že jsme něco nechávali na další dny. Jakože každý den něco v adventním kalendáři a ještě k tomu potom pod stromečkem 10 věcí, do toho procházka, večeře, je toho na ně pak moc ![]()
@nunik píše: Více
je to o. t. ale - byli jste s tou Lunou úspěšní? moje dcera si ji před pár lety také přála a dostala ji, možná v těch čtyřech, přehrály jsme ty pohádky možná maximálně 3-4× a už to nikdy nechtěla - ten hlas je dost nepříjemný a pohádky hrozně krátké, pak jsem chtěla Lunu prodat, ale jí se jaksi sám „zlomil“ krk, tak je neprodejná, protože jí visí hlava ![]()
@stinga malá si s ní hraje, ale spíš jí krmí, tahá na vodítku, než že by poslouchala pohádky
takže účel splnila, ale né ten, ke kterému byla určená ![]()
@nunik píše: Více
jo, díky za reakci, tak u nás ani to neproběhlo, možná tím, že má jiného koníka, na kterém se dá sedět a česat a když zmáčkneš ucho, tak dělá zvuk cválání ![]()
ale ten hlas, co čte ty pohádky, byl příšerný ![]()