Dárek na Vánoce - 3,5letá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.11.24 10:33

Darek na Vanoce - 3,5letá

Ahoj, potrebovala bych inspiraci jeste na jeden darek (tak do 1500) pro 3,5 letou dceru.

Uz ma nebo dostane od pribuznych: kuchynka, kocarek s panenkou, Albi tuzka, kolo, plastelina, vlackodraha, lego duplo, brusle.

S cim si vase holcicky okolo tech 4 let jeste hraji? Napada me akorat detsky fotak.
Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2453
19.11.24 10:43

A tohle všechno jako nestačí? 8o ať si vybere nějaké oblečení s oblíbeným hrdinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
19.11.24 10:44

Taky mi toho prijde az moc. Obleceni je fajn tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8801
19.11.24 10:46

Víc oblečků k panence a různých doplňků pro panenku. Vím, že tam máš psanou panenku. Ale navrhují i jinou panenku.
Naše holky dlouho bavila plavací panenka, která směla do vody. Tu jim poslala švagrová z Anglie. Ale dají se koupit i tady. To byl na dlouho top dárek. Do vany, do bazénu. Všude se nosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.24 10:48

Napíšu anonymně co stejně staré dceři dáváme letos my (protože o věku a pohlaví dítětě tu veřejně nemluvím).

• foťák, Hatchimals Alive, postýlku a oblečení pro panenku, Ledové království - lego, panenky, pexeso, chodící pejsek Baby Born, Robot.
  • Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
19.11.24 10:53

Povlečení s oblíbenou postavou? ( u nás se to dost mění ).

Jinak u nás si dopis psal i 3.7 leták :) Jen to dooost mění :)
Jo teď dost jedou i společenské hry - otázky/ obrázky v kostce, čísla - umí číselnou řadu takže počítá, kloboučku hop, zachraňte ledního medvěda a tak …

Příspěvek upraven 19.11.24 v 10:55

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.24 10:54

@Annonymní_007 @Janča6 To jsou darky co uz dostala minulé narozeniny a Vánoce (kuchynku treba uz dva roky zpet) a nebo zdedila (kolo).

Letos u nas pod stromkem zatim dostane vlackodrahu, nejake obleceni, knizky a jednu balancni hru. Takze bych pro ni chtela jeste jeden vetsi darek.

• Citovat
  • Upravit
30903
19.11.24 10:56

Magnetickou stavebnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
19.11.24 10:58

Ahojky. Já mám tedy už pětiletou, ale loni jsme kupovali jednorožec Luna a Barbie karavan snů, to si přála nejvíc. Pak dělám vždy kosmetický balíček, mám ještě jedno dítě :lol: začala jsem s tím u něj a má to úspěch i u druhého- bomba do koupele, praskající koupel, sliz, různá barevná mýdla, letos jsem sehnala nějakou modelínu na koupání. Obě děti to milujou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
19.11.24 11:03

My jsme asi nějaký divný. Od nás rodičů dostane 1až 2 dárky. Úplně přesně vím, že toho bude od ostatních zase tuna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
19.11.24 11:06

U nas tedy v tomhle veku kuchynka bavit prestavala, protoze se cim dal vic zapojovala do opravdove. Zato domecek pro panenky, resp v nasem pripade barbiny - a hrani ruznych pribehu s nimi, u toho vydrzi hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
19.11.24 11:06
@Atisia píše: Více

Vsak tam pise, ze uz to ma nebo dostane, tzn ne vse dostane letos pod stromeckem :lol:

Nas 3,5 letak dostane magnetickou stavebnici Connetix, na tu se tesim i ja :lol: pak treba muzete vybrat nejakou deskovou hru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.11.24 11:07

Koukni na mamolínu na mamyvrejzi. Česací hlava, kinetický písek. Domeček pro panenky, naše pětiletá si letos přeje přenosný

Příspěvek upraven 19.11.24 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8801
19.11.24 11:07

Jo. Za Barbie karavan se přimlouvám. Mám ho v práci. Holky jsou nadšené. Zvažuji, že ho pořídíme neteři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
19.11.24 11:09

Dcera 3 roky dostane:
Kočárek
Toaletní stoleček
Dětská líčidla
Koala My fuzzy friends
Takové to vejce s plyšákem
Osušku s Frozen
Nějaké pastelky, omalovánky
Princeznovské šaty

Jsou to dárky včetně od babiček.
Od nás rodičů má 4 a víc jich kupovat neplánuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí