Dárek našim k 50
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jestli se pořád mají rádi jako zamlada, tak bych jim koupila nějakou společnou dovolenou. Nějakou lepší dovolenou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@greenapple píše:
Jestli se pořád mají rádi jako zamlada, tak bych jim koupila nějakou společnou dovolenou. Nějakou lepší dovolenou
Pokud se jim deti postaraji o zvirectvo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaká ta ratanová sedačka i na ležení by je nepotěšila?
Ať můžou venku relaxovat.
My budeme dávat k 80 r. teď kupovat dřevo a uhlí. Naši babi je těžké něco koupit k narozeninám. Už ji bolí nohy. Tak ani výlet a trajdání nehrozí. Je onkol. pacient. Než kupovat nesmysly a pracholapy. Tak ji zaplatíme zásobu na topení, ať má o starost míň. A na 70r. budeme dávat prý peníze bez určení. Což se mi moc nelíbí. Jsem říkala, ať raději v té hodnotě zaplatíme pobyt pro dva. Oni rádi cestují. Tak uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Houpačku bych brala. Nějakou festovou, se stříškou. Koupila jsem si ji, když mi bylo 49. Miluju na ní sedět, koukat na zahradu a pít kávu nebo čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rodiče právě říkali…hlavně nám nekupujte žádný pobyt, dovolenou nebo tak.
Je to s nima těžké. Ale rádi se mají pořád, jsou pořád jak 2 hrdličky ![]()
- Citovat
- Upravit
Mi by se líbilo takové křeslo houpací. Je i pro dva. Ale to je dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Mi by se líbilo takové křeslo houpací. Je i pro dva. Ale to je dražší.
Z toho se starsim lidem spatne vyleza ![]()
Kdyz uz, tak radeji standardni zahradni houpacku. Jsou i rozkladaci na luzko, jsou i s moskytierama. Vyber je veliky.
https://www.vidaxl.cz/…5557098.html?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
Z toho se starsim lidem spatne vyleza
Kdyz uz, tak radeji standardni zahradni houpacku. Jsou i rozkladaci na luzko, jsou i s moskytierama. Vyber je veliky.
Všem né. Mám 50r. tetinku. Ta si ho koupila sama, když ji nikdo nenadělil. My ho právě vždy u ní okukujeme, zkoušíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Rodiče právě říkali…hlavně nám nekupujte žádný pobyt, dovolenou nebo tak.
Je to s nima těžké. Ale rádi se mají pořád, jsou pořád jak 2 hrdličky
Tak to je houpačka pro dva nebo nějaká odpočívací zóna dobrý nápad. V padesáti se jim nikam nechce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
Z toho se starsim lidem spatne vyleza
Padesátiletý ještě určitě zvládnou vylézt z křesílka ![]()
Tchýni je 50 a ještě nosí minisukně, má výstavní tělo a denně v posilovně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Všem né. Mám 50r. tetinku. Ta si ho koupila sama, když ji nikdo nenadělil. My ho právě vždy u ní okukujeme, zkoušíme.
Ja pochopila, ze maji vyroci svatby 50
![]()
A jim teprve bude 50
![]()
Tak to jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli rovnou avizovali, že nechtějí Dovču (někdo není cestovatel) co jen welness pobyt poblíž na 1 noc v luxusním resortu? a k tomu tu houpačku? pokud žijí zahradou a žádnou nemají (nebo starou nevyhovující) tak je to tutově potěší ![]()
jo a taky když se mají pořád rádi bych někde vyšpízovala jejich svatební fotku a dohodla se ve firmách, co dělají na canvas plátno obrazy, aby to dali do digi-podoby a dala jim jejich svatební fotku jako obraz
nebo nějakou pěknou společnou, kterou máš v mobilu v dobrém rozlišení.. je to moc hezké, my ji třeba máme na chodbě doma a je to opravdu milá vzpomínka
jinak Gratuluji, tak pěkné vztahy se tu jen tak nevidí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni to sice spojene se zahradou, ale co nejaky koncert spojeny s prespanim v hotelu s wellness?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
letos naši budou slavit zároveň 50 let.
A nevím co jim vymyslet za vetší společný dárek.
Mají domek, velkou zahradu a nejaké drobnější zvířectvo(králíci, slepice, kočky atd..)
Chci jim právě dát něco spojeného se zahradou,, přemýšlela jsem o dřevěné houpací lavici k odpočinku cca za 10 000,–…
Měli by jste někdo nějaký jiný tip? Jsem už bezradná