Zkušenosti s výstavou v muzeu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
472
18.6.22 10:45

Zkušenosti s výstavou

Ahoj všem. Chci se zeptat, je tu někdo, kdo by už měl výstavu v muzeu? Já už mám dokonce termín na konec září, nikdy předtím jsem nic nevystavovala, s paní co to organizuje mám schůzku v pondělí, a jsem z toho lehce nervozní :mrgreen: :mrgreen:. Nějak nevím co mě čeká. Musím ještě i vymyslet název výstavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.6.22 11:13

Tak nevím, většinou když jsem vystavovala já, normálně jsem dala projekt výstavy a až pak mi to odsouhlasili a dali termín a pak už se to jen řešilo skrz detaily. :nevim: V listopadu budeme mít společnou ve více lidech (to bylo na grant, takže se jen předkládal ideový koncept), teď koncem měsíce máme dohodovací workshop, kde si řekneme, kdo co s kým, prohlédnem prostory a uděláme závazný projekt. :nevim: Organizátor tam je jen jako support - řekneš si, co bys tam ráda měla, a on řekne, jestli to jde - pak zařizuje, co je třeba - nebo nejde, a pak společně hledáte kompromis. V pohodě. :D

• Citovat
  • Upravit
34322
18.6.22 11:25

No hlavne bys mela udelat vernisaz.
Prvni den vystavy - obvykle sampano, jednohubky, zakusky, proneses nejakou rec, bude pripitek, fajn je i mit nejakou hudbu, treba kamose s kytarou, co zadrnka.

Nazev vystavy, popisek na letacky a web, nejaky kratky popis o tobe, domluvit datum, kdy to tam nainstalujes a kdy odvezes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat