Spáry
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Spáry
Dobrý den, čím může být způsobena odlišná barva spáry? Děkuju.
Příspěvek upraven 19.05.22 v 08:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@nozu děkuju za tip. Jedná se o úplně nové spáry. Tvrdí mi, že je to takto v pořádku. Foto není úplně kvalitní, nicméně někde je část úplně bílá někde tmavé seda. Prý stejný materiál í odstín použili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je to nove a suché (Resp min 2 dny po vysparovani) tak bych reklamovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capelucia a důvodem reklamace by mělo být…? Je to jeden den, nicméně už mi přijde suché. Tvrdí, že to není jejich chyba…teda. zadparovane už je to dál, včera je to p"predelane" a umyte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki A nevíte prosím čím to mohlo vzniknout? abych měla nějaký argument, prý je to totiž v pořádku, což dle mého názoru není…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bestkamzik tak pokud je tam evidentně jiná barva, tak použili jinou sparovku. Fakt mě to přijde jako šedá/bílá. A jinak to může dělat kontrast s dlažbou. Ta je čistě jednobarevná? Mě přijde že je bílo/šedá v protikladu s těma sparama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď doplněné jinou sparovkou nebo špatně promíchaná ta šedá. Mně osobně by to za nějaký spor nestalo, ale když se ti chce, reklamovala bych dvoubarevnou sparovacku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bestkamzik mohli rozdelat v půlce nový pytel s jinou sarzi. Me by to teda vadilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius jo je ve dvou odstínech, nicméně na fotce je pouze jeden odstín obkladu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki přidal a sem ještě jednu fotku a je to fakt skoro všude. Kdyby to byla jedna dvě spáry…dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Špatně rozmíchaná sparovačka. To je snadné. Za to tedy můžou a ne že ne. Ono je to překvapivě dost vidět, ještě než to vyschne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná se pletu, ale mě přijde podle té první fotky, že ten obklad je i udělanej křivě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarlka píše:
Možná se pletu, ale mě přijde podle té první fotky, že ten obklad je i udělanej křivě?
Taky mi to tak přijde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit