Barvy na kaminky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Barvy na kaminky
Ahoj, potrebovala bych poradit, kde sehnat dobre barvy a vse, co je potreba na malovani kaminku. Nevim, co vse je potreba, rady bychom urcite i fixy a nejaky ten povrchovy specialni lak, a barvy akryl? Nejlepe to vse poridit pres jeden eshop, at to mam pri jednom ![]()
Uvitam jakekoliv rady, navrhy, zkusenosti.
Diky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Karolina0311 no jasne
. My uz neco kupovaly v Bambuli, ale stalo to za starou belu. A ja kdyz vidim, jak to maji nektery lidi pekne nabraveny..no radost pohledet, to chci taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší jsou akrylové fixy nebo popisovače posca. Ale nejsou nejlevnější. Levnější variantou jsou fixy decor pen. Přestříkáváme bezbarvým lakem, značku nevím, kupovala jsem v Lidlu. Jinak na stránkách www.malovanykaminek.cz mají milion barev na výběr a pak je taky na fb skupina Kamínky, a v té najdete v záložce soubory spoustu rad a tipů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně, fixy Posca. Akrylové barvy na podklad není nutně třeba, ale když, tak ty dražší, aby dobře kryly (ty levnější jsou hrozné). Ale ty fixy Posca kryjou dokonale, takže podklad netřeba.
Prestrikavam akrylovým lakem z DM. Lak to chce určitě stříkací, ne natírací, ten roztírá ty obrázky. Ten z DM s rozprašovačem je skvělý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miluju Faber Castell
Jinak e-shop za mně určitě www. activacek. cz Mají velký sortiment, brala sem tam dceři komplet aj výbavu do školy ( jen aktovku s pouzdrem jinde ) ![]()
Myslím, že si chválí aj zn. Posca
- Citovat
- Upravit
Za mě jedině Decor peny
. Mají pastelové, metalické a obyčejné barevné varianty.
- Citovat
- Upravit
@LindenSkyHope píše:
Za mě jedině Decor peny. Mají pastelové, metalické a obyčejné barevné varianty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolina0311 píše:
S dovolením se přidám. Taky mě zajímá…
Tak my zatim takhle..teda jestli se fotka nahrala. Dneska nam prisly barvy z Aktivacku, a hned jsme se na to vrhly, ackoliv zadny veledila to nejsou
,ale bavi nas to dost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame fixy od Centropenu, ty pisou krasne, vzaly jsme metalicky a pastelovy, a pak akrylovy barvy zn. Cadence.
Pak jsem chtela dokoncovaci lak a myslela jsem, ze objednavam ve spreji, lec prisel tekuty, a je fakt, ze pokud ten kaminek neni uplne zaschlej, tak to ma tendenci se rozmazavat, takze jeste koupim ve spreji. Dcera totiz neumi moc cekat a chce to vsechno hned
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..tak jen ještě dodávám, že jsem nakonec pořídila i fixy Posca, jak mi tu někdo radil, a jsou opravdu skvělé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit