Spáry

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanney
19.5.22 08:58

@bestkamzik je to děs, rozhodněj reklamace. I řemeslně je to tedy odfláknutý, vypadá to křivý a ty detaily :roll:, kdo to obkládal? Za práci bych jim nic nezaplatila :cert:

• Citovat
  • Upravit
18524
19.5.22 09:14

@bestkamzik me prijde, ze jim to ani moc nelicuje a nemají to vyrovnané :think:. Tata je zedník a viděla jsem hodně jeho práce - jak proces, tak tesne po dokončení atp. Nejsem odborník, ale tohle mi přesně prijde, ze jim v te lajne došla sparovka a rozdelali novou - at už šarže, pytel, spatne rozmichane… to je fuk. Ono je to suché už třeba za 2-3 hodiny, takže do druhého dne je jasne vidět výsledek bez diskuze. Nicméně když se chlapci ujmou vyskrabani a presparovani hned, tak to půjde ještě dobre. Čím dele budou dělat ofrky, tím hůř pro ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.5.22 09:18

Zaprvé- je to hrozně nalepené, není to vyrovnané v ploše. Za druhé- díky tomu je někde spára hlubší a jinde mělká a ta „divná“ barevnost" může být způsobena i hrou světla s stínu. A něco asi může jít na vrub nestejnoměrnému vyschnutí. Za mě jsou „různobarevné“ spáry u této zakázky tím menším problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3675
19.5.22 09:41

Za takhle odfláknutou práci by ode mne neviděli ani korunu. Jednej, dokud je čas! Vem si, že se na tohle budeš celý život koukat. Je to křivě nalepené a smíchané dva odstíny spárovačky. Celé bych je to nechala předělat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.7.22 20:51

Fleky většinou způsobí špatně rozmíchaná spárovka. Bílé spáry nejsou příliš praktické na údržbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat