Jak zmenšit nožičky u slunečných brýlí?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak zmenšit nožičky u slunečných brýlí?
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jak zmenšit nožičky u slunečních brýlí? Brýle jsem objednávala přes internet, takže jsem neměla možnost si je vyzkoušet. Došly mi a zjistila jsem, že mi jsou velké. Potřebovala bych nožičky dát blíž k sobě.
Neznáte nějaký tip, jak tento problém vyřešit? Popřípadě kde v Brně by mi je mohli spravit?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co myslíš tím zmenšit nožičky? Zkrátit délku? To jde. Nebo „dát blíž k sobě“ myslíš šířku rámu? S tím moc dělat nejde, trochu utáhnout, ale to není o nožičkách…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tomie Myslím tím, aby byly celkově užší a lépe držely na očích. Cítím, že jsou celkově široké, ale jen v oblasti nožiček.
Dost blbě se to popisuje, ale snad chápeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
První fotka – takhle bych je potřebovala zúžit.
Druhá fotka – takhle jsou normálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NejakTak píše:
První fotka – takhle bych je potřebovala zúžit.Druhá fotka – takhle jsou normálně.
Tak takhle je nezuzis. Vrátit a zajít si do optiky vybrat ty co budou sedět. Pokud potřebuješ o tolik užší, tak tyhle jsou naprosto nevhodné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže vůbec nožičky zmenšit nepotřebuješ.
Ale máš moc široký rám.
Jestli nepomůže to utažení (o moc to nejde, ale můžete zkusit), tak to chce vrátit a sehnat jiné. Můžeš zkusit i v drogerce, až najdeš sedící (klidně nějaké hnusné, to je fuk, jde jen o velikost), tak mrkni na stranici a najdeš tam trojčíslí (xx-xx-xxx), která určují velikost brýlí - ty si zapiš a podle nich pak vybírej na netu. První číslo je šířka - já mám třeba 49, ale mám velkou hlavu, takže ty budeš potřebovat menší. Druhé je šířka nosu - to je taky důležité, aby nepadaly. Třetí je délka nožiček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tomie píše:
Takže vůbec nožičky zmenšit nepotřebuješ.Ale máš moc široký rám.Jestli nepomůže to utažení (o moc to nejde, ale můžete zkusit), tak to chce vrátit a sehnat jiné. Můžeš zkusit i v drogerce, až najdeš sedící (klidně nějaké hnusné, to je fuk, jde jen o velikost), tak mrkni na stranici a najdeš tam trojčíslí (xx-xx-xxx), která určují velikost brýlí - ty si zapiš a podle nich pak vybírej na netu. První číslo je šířka - já mám třeba 49, ale mám velkou hlavu, takže ty budeš potřebovat menší. Druhé je šířka nosu - to je taky důležité, aby nepadaly. Třetí je délka nožiček.
Podle velikosti se takto přesně řídit nedá, dost ty čísla ovlivňuje i tvar obroučky, jinak velikost 49 je spíše menší, o moc menší už se nedělají
leda dětské
pokud do nich bude optika zasahovat, tak nejspíš už jen tak vrátit nepůjdou. Úplně nejlepší je si koupit kvalitní brýle v optice, které si člověk zkusí a sednou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit