Macrame

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Janli
26.5.22 10:27

Macrame

Holky, můžete mi někdo poradit, jakou přízi koupit na macrame záclonu? Mám v plánu něco takovýho. Před třiceti lety jsem drhala ze sisalu a prádelní šňůry a ještě jsem se v těch přízích úplně nezorientovala.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
26.5.22 11:15

Já koukám na návody na youtube, najdu podobnou věc co chci dělat a ve videích většinou i radí jaký typ příze se hodí.
Na tohle bych vzala asi 5 mm, nemusí být rozčesávací. Kupuju většinou na koralky.cz, tam mají celkem výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14560
26.5.22 13:35

Já bych zasla do galanterie, abych si to mohla osahat, a vzala pravděpodobně nějakou bavlnenou hladkou, jsou relativne tenké, ale dost pevné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.5.22 15:14
@Semtex píše:
Já bych zasla do galanterie, abych si to mohla osahat, a vzala pravděpodobně nějakou bavlnenou hladkou, jsou relativne tenké, ale dost pevné :think:

U nás mají jen dva druhy. Jeden rozčesávací a druhej moc tvrdej.

• Citovat
  • Upravit
1
3.12.23 23:57

Macramé příze

Ja jsem teda zatím u macramé andělů, které zkouším podle návodů z webu www.nejenmacrame.cz a přízi nakupuji taky přes internet. Přijdou mi tam lepší ceny. A jak psala aanysek, zvolila bych asi taky 5 mm tloušku příze. Na ty andílky se tam používá 3 mm a jen vyjímečně 5 mm a to spíš rozčesávací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat