3 z chování
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
3 z chování
Ahoj, dobry den je mi pouhych 13let a ucitele jsou na me na zakladce uz od 1tridy zasedlí vim ze obcas zlobim i s klukama ted v patek jsem byl v reditelne a budu mit 3z chovani pani reditlka rika kamaradum ze kdyz jeste jednou reknou nevim ze vola policii a takove veci. nevite co s tim mam nebo muzu delat jsou na me vsichni zasedli uz ani rodice mi neveri. muzu mit z te 3z chovani v budoucnosti nejake problemy? napr ze me nevezmou na skolu a takove veci? strasne se bojim rodice to jeste ani nevi a nevim jestli je lepsi jim to rcit ted a nebo nez jim to reknou ucitele… ale podle meho nazoru jsem dostal 3 z chovani jen kvuli tomu ze jsou na me vsichni ve skole zasedli rodicum dokonce i LZOU ucitele rodice jim to veri ale mne ne. nevite co s tim muzu udelat? prosim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No a teď tu O perníkové chaloupce…moc dobře víš, za co ti hrozí trojka z chování. Řekni to rodičům sám a sebereflexe by byla na místě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trojka z chování se nedává, protože si na Tebe zasedli, ale protože máš problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina84 tři z chování mi prý hrozí zs to ze jsem namocil mokrý toaletní papir a hodil na zeď ve třídě ředitelce jsem se 1hodinu omlouval a stejně nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honza16543 píše:
Ahoj, dobry den je mi pouhych 13let a ucitele jsou na me na zakladce uz od 1tridy zasedlí vim ze obcas zlobim i s klukama ted v patek jsem byl v reditelne a budu mit 3z chovani pani reditlka rika kamaradum ze kdyz jeste jednou reknou nevim ze vola policii a takove veci. nevite co s tim mam nebo muzu delat jsou na me vsichni zasedli uz ani rodice mi neveri. muzu mit z te 3z chovani v budoucnosti nejake problemy? napr ze me nevezmou na skolu a takove veci? strasne se bojim rodice to jeste ani nevi a nevim jestli je lepsi jim to rcit ted a nebo nez jim to reknou ucitele… ale podle meho nazoru jsem dostal 3 z chovani jen kvuli tomu ze jsou na me vsichni ve skole zasedli rodicum dokonce i LZOU ucitele rodice jim to veri ale mne ne. nevite co s tim muzu udelat? prosim
Začala bych tím, že si přestanu lhát fo kapsy. Trojky z chování se nerozdávají jen tak ze srandy.
Za co přesně je máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honza16543 píše:
Ahoj, dobry den je mi pouhych 13let a ucitele jsou na me na zakladce uz od 1tridy zasedlí vim ze obcas zlobim i s klukama ted v patek jsem byl v reditelne a budu mit 3z chovani pani reditlka rika kamaradum ze kdyz jeste jednou reknou nevim ze vola policii a takove veci. nevite co s tim mam nebo muzu delat jsou na me vsichni zasedli uz ani rodice mi neveri. muzu mit z te 3z chovani v budoucnosti nejake problemy? napr ze me nevezmou na skolu a takove veci? strasne se bojim rodice to jeste ani nevi a nevim jestli je lepsi jim to rcit ted a nebo nez jim to reknou ucitele… ale podle meho nazoru jsem dostal 3 z chovani jen kvuli tomu ze jsou na me vsichni ve skole zasedli rodicum dokonce i LZOU ucitele rodice jim to veri ale mne ne. nevite co s tim muzu udelat? prosim
Tak určitě.
Utíkej si přeleštit svatozář.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honza16543 píše:
@Martina84 tři z chování mi prý hrozí zs to ze jsem namocil mokrý toaletní papir a hodil na zeď ve třídě ředitelce jsem se 1hodinu omlouval a stejně nic
Jaký průsery máš na triku před timhle toaleťákovým průšvihem? Za jeden incident ty trojka z chování nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ no pak se kamarádi nabourali klukovi ze tridy na teamsy a omylem zavolali ředitelce a jelikož jsem dřív zlobil tak to na me svedli a já jsem z toho měl průšvih ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ kamarádi byl jsem u toho i já se nějak nabourali klukovi ze tridy na teamsy a prý omylem zavolali ředitelce a pak to svedli na me ale byl jsem u toho a taky jsem se zasmál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honza16543 píše:
@SAJ kamarádi byl jsem u toho i já se nějak nabourali klukovi ze tridy na teamsy a prý omylem zavolali ředitelce a pak to svedli na me ale byl jsem u toho a taky jsem se zasmál
Předpokládám, že to nebyl hovor, který by se hodil do kostela, co?
A před tím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ myslel jsem si ze mi tu většina lidi pomůže ale koukám ze jsem se dost mýlil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honza16543 ano, trojka z chování ti zavře dveře na střední školy, které mají úroveň
A je to dobře. Takový lidí tam nemají co dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honza16543 píše:
@SAJ myslel jsem si ze mi tu většina lidi pomůže ale koukám ze jsem se dost mýlil
hele ale tohle se řeší i s rodiči a né s neplnoletým žákem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit