3 z chování
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zeoli co prosím? Vy asi nemáte střední skolu když neumíte životný neživotný
možná by bylo lepší si jít zopakovat 5. Ročník nez psat tohle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honza16543 píše:
@SAJ myslel jsem si ze mi tu většina lidi pomůže ale koukám ze jsem se dost mýlil
Podívej, děláš kraviny s toaleťákem, pak necháš „kámoše“, aby to na tebe hodili, před tím voláte z ciziho profilu ředitelce školy, a fakt nevěřím, že tohle byly jediné dva průšvihy. ![]()
Za prvé - můžeš si za to sám, přestaň delat kraviny.
Za druhé - rodičům to buď řekni sám nebo počkej, až jim to oznámí škola. Ale nevymlouvej se na ostatní. Je to tvůj průšvih.
Za třetí - proč to vlastně děláš? Vždyť je to hloupý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ nevím nutí me to. Vím ze dělám špatně věci ale to si uvědomil většinou až když z toho mám průšvih
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honza16543 píše:
@SAJ nevím nutí me to. Vím ze dělám špatně věci ale to si uvědomil většinou až když z toho mám průšvih
Njn, chce to začít myslet před tím, než neco uděláš a ne až potom. ![]()
Trojka z chování může znamenat mínus body u přijímaček, jinak snad ani nic - držím palce, aby sis prestal škodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ dobre dekuju prijmacky budu dělat až za rok. Mám odklad protože se rodiče rozešli a báli se ze to bude pro me těžké. Pak jsem slyšel jak rodiče si riksji ze si mysli ze mám takovéhle problémy s chováním kvůli tomu rozchodu. Ale to si myslím ze je to blbot
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skutečně třináctiletý píše na emimino? Nikomu to nepřijde zvláštní?
- Citovat
- Upravit
Hele ve 13 jsi už dost velkej, aby si se přestal vymlouvat jako mimino, že si na tebe někdo zasedl a že za to nemůžeš.
Svoje chování máš možnost mít pod kontrolou a k tomu, aby si dělal to co si dělal a za co se dostáváš do konflitů tě nikdo moc nenutil, co? Maximálně hecoval a víš ty co? Ty můžeš říct ne…
Takže penvě doufám že z toho budeš mít problémy a že se chytneš za nos a začneš se chovat nějak příčetně, ne jako puberťák, co prudí lidi a ještě se vymlouvá že si na něj někdo zasedl.
Takovéhle výmluvy jsou pro sraby, co škodí a nemají koule nést následky svého chování.
Chceš aby ti lidi věřili a brali tě vážně?
Přestaň se vymlouvat.
A kdokli tě hladí po hlavičce a říká ti jaký si chudáček, že si na tebe zasedli, tak ti nepomáhá, ale ve skutečnosti ti škodí, protože z tebe dělá rozmazleného spratka. Co se vymlouvá, škodí a není schopen nést následky svých činů.
Co chceš být? Rozcapený puberťák a nebo chceš začít zrát do někoho s kým se dá vyjít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alladina Tak když pominu, že zakladatel bude nejspíš troll, tak já třeba měla z chování dokonce 4, jen kvůli zmeškaným hodinám, které jsem měla jenom proto, že mně ve třídě málem ušikanovali až do blázince a nikdo to neřešil, tak jsem měla jediné řešení- nechodit tam.
Takže byť to nebude moc časté, taková kategorická vyjádření můžou nadělat občas dost škodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ti 13, příští rok děláš přijímačky, ale měl jsi odklad? Tak to ti to nějak nevychází ![]()
- Citovat
- Upravit
@Zeoli píše:
@Honza16543 ano, trojka z chování ti zavře dveře na střední školy, které mají úroveň
A je to dobře. Takový lidí tam nemají co dělat.
Uplna kravina. Ja sla normalka na gympl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kryptozoo píše:
Tak když pominu, že zakladatel bude nejspíš troll, tak já třeba měla z chování dokonce 4, jen kvůli zmeškaným hodinám, které jsem měla jenom proto, že mně ve třídě málem ušikanovali až do blázince a nikdo to neřešil, tak jsem měla jediné řešení- nechodit tam.
Takže byť to nebude moc časté, taková kategorická vyjádření můžou nadělat občas dost škodu.
čtyřku z chování… a pak ses probudila a měla jsi ruku v nočníku, viď. Dost těžko jsi dostala známku, která není v klasifikačním řádu.
http://www.nuov.cz/…pade-pouziti
bod 3.2
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prostě Vodnář píše:
Skutečně třináctiletý píše na emimino? Nikomu to nepřijde zvláštní?
bagrista tu ma taky svuj archiv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře ti tak. Nabourání na Teams je kyberšikana, my jsme to loni hned předávali policii. Trojky z chování samozřejmě padly. Nikdo z účastníků nejde na střední školu s maturitou
![]()
- Citovat
- Upravit
@Honza16543 píše:
@SAJ no pak se kamarádi nabourali klukovi ze tridy na teamsy a omylem zavolali ředitelce a jelikož jsem dřív zlobil tak to na me svedli a já jsem z toho měl průšvih
Trollíš. Ono se dá zjistit, kdo se naboural. Podle IP adresy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit